Първият бушон изгоря…Перуник ви информира за това още преди месеци…

юли 23, 2008 в 4:42 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети:

Едно след друго, всичко това, за което ви информира нашата интернет медия, се случва в общественото пространство на Перник…Новината на месеца:

Боян Боянов Професора е уволнен!!!

Мерникът на Боян Боянов Професора бе вдигнат още преди два-три месеца, когато той за първи път се опълчи на Ненко Темелков и неговите амбиции да окупира най-сладкото местенце в общината – това на ръководителя на европроектите. Напомняме ви, че Боянов отговаряше именно за икономиката и разработването на стратегии за кандидатстване по еврофондовете. Неговото име нашумя и около скандала със закриването на местната езикова гимназия, когато той беше обвинен в лични задкулисни интереси към сградата на гимназията.

И така, след по-малко от една година кметуване и нито лев усвоени средства по еврофондовете, Боянов трябва да разчиства кабинета, а неговото място ще заеме човек на пернишкия подземен бос – Първан Първанов Перо, който е основен спонсор на черната каса на Ненко Паметника, по-известна като БСП Перник.

Според запознати Росица Янакиева, която също е в конфликт с прекия й началник в политиката и живота – Ненко Темелков, първоначално се противяла на принудителното уволнение, но след това склонила глава за благото на далеч по-силните икономически интереси.

Боянов се имаше за един от най-приближените на Янакиева, след като той застана начело на инициативния комитет от граждани, подкрепили кандидатурата й на местните избори през есента. Въпреки това, признателността явно е изчезнала, а приличащата на кошер с оси местна администрация се пръска по шевовете от сплетни и заговори.

Най-коментираната теза за уволнението на Проф. Боян Боянов е желанието на Ненко Паметника Темелков да напълни партийната каса със свежи пари от Европа, които ще бъдат нужни за предстоящото му преизбиране за шеф на областната структура на БСП и за черните дни, които грозят левицата след отпадането й в опозиция на следващите парламентарни избори.

Реклами

Вашият коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: