Недосегаемият и неговите мръсни тайни

юни 11, 2008 в 5:03 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , ,

Един човек успява да се измъкме като котка с девет живота от всяка врътка на правителството и всяко съкръщение в държавната администрация. Неговото име е Стоицев, Иван Стоицев. За личността на въпросния господин вече сме писали неведнъж, но с оглед на последните ни разкрития се чувстваме отговорни да ви припомним за този небезизвестен безизвестник, изпълняващ длъжността зам. областен управител на Област Перник.

Преди недлъг период от време около структурните промени в правителството мижавият пост на Иван Стоицев беше поставен под въпрос. Поради намалената квота на областните управители от тристранната коалиция по места, поради изявена некадърност, мързел и некомпетентност от къщата на пернишкия БигБрадър – Иван Димитров Честното се наложи да бъде изхвърлен именно господин Стоицев, който между другото е и единственият кадър на и в момента съществуващата партия БКП на ръководен пост в държавната администрация в страната.

След засилено лобиране от страна на неговия набор и такъв на партията столетница – Ненко Чорбаджи Темелков, Иван Стоицев запази своя пост и се размина с уволнение. Официалната причина бе краткия срок до пенсия, който остава на Стоицев, макар че по български обичай, пенсията ще се забави поне до следващите избори. Освен и ако тогава, макар и с нови управляващи, Стоицев не се примоли да го оставят на поста му, я до кръщенето на внуците, я до сватбата на малкия син… Самият Ненко Чорбаджи обаче нито за минута не се поколебал да застане зад своя партиен другар и такъв на по чашка, защото на белобрадия вожд са му известни много добре мъките, когато трябва да се раздели я с партиен пост, я със служебен апартамент, я с нещо друго, чуждо и незаслужено.

Но картинката около спасяването на редник Стоицев наскоро е нищо в сравнение с криминалното минало на същия господин в ретроспекция. Следващите данни ни бяха предоставени от господин, който пожела да се нарича Тодор Венциславов и по настоящем изпълнява ръководни функции в червената централа, която от известно време държи настрана своя областен председател за Перник – Ненко Чорбаджи.

Според документите, представени ни от г-н Тодор Венциславов, Иван Стоицев би могъл да се дореди до почетно членство в почти всеки един български зандан за огромни заслуги при усвояването на общински и държавни имоти и терени.  Престъпленията на Иван Стоицев водят своето начало по партийна линия и в партньорство с неговите авери от БКП – мнимият пролетар Балабанов и сие.

Оказва се че, последните мухикани на комунизма в Перник съсвем не са такива будали, за каквито бихме моги да ги определим, съдейки по партийната им принадлежност. Боряна Такева, Емил Такев и Гена Такева (последната камериерка), стари партийни функционери взимат под масата преди време Механа Кракра, от която поголовно вадят печалби в момента. Мътната транзакция става под покровителството на Стоицев, който също така спомогва за прехвърлявено на Гостилница „Начална спирка“ на същите свои авери. Последния обект е изваден след ловки политически хватки от собствеността на БДЖ. 

Схемата е същата и при шивашките ателиета в Битовия комбинат и обущарския цех. Въобще, в качеството си на ръководител на тогавашното МИБУ „Родина“, Стоицев ощетява държавата със милиони левове, които вече са потънали в имоти, банкови сметки и движимо имущество.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ОКОЛО ПИШМАН ОБЛАСТНАТА УПРАВА НАЧЕЛО С МОШЕНИК НОМЕР ЕДНО НА РЕПУБЛИКАТА  – ИВАН ДИМИТРОВ ЧЕСТНОТО ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ГОСПОДИН 20 ПРОЦЕНТА.

СКОРО В ИНТЕРНЕТ МЕДИЯ ПЕРУНИК!!! 

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: