Наглостта им край няма!!!

юни 3, 2008 в 3:17 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , ,

Въпреки всичката критика, въпреки всичките факти за некадърност, корупция и безотговорно и аморално поведение на управляващата клика, те все още имат наглостта да обикалят страната и да лъжат измъчените си членове на партията майка в светлото и безпроблемно бъдеще. Едни от най-активните будали са пернишките социалисти, които вчера отново се натъпкаха  в зала „Панорама“, за да слушат бръщолевините на станишковите послушници. За втори път в рамките на месец масирано посещение на чиновници от червените министерства порази Перник. Не че на някой нормален перничанин му дреме, за тази жалка и отчаяна предизборна агитация, но тогава, когато подобно събрание се обявява за общинско мероприятие, тогава става страшно – кмета на Перник, трябва да бъде кмет на целия град, не само на по-лошата и неосъзната част от него!

Никой да не се обижда от последния написан ред. Ето ги и фактите:

– Преди месец, писахме за посещението на здравния министър Гайдарски, който говори в Перник за отличното състояние на здравната система, социалните и осигурителни грижи и нарастващата покупателна способност на българите. Въпросният господин промиваше мозъците на пълна зала будали, които го гледаха с умиление и слушаха думите му.

Близо седмица след това, Гайдарски бе уволнен от Сер-гей Станишев за некадърщина и некомпетентност.

Сега, месец по-късно, същите тези лъже-пророци отново изпълниха Панорама, а местната кабеларка, дори си позволи да излъчи цялата тази помия като безплатна агитация и да прибави към облъчените още около двадесетина бедни души.  Какъв е проблема – онези пак им вярваха, пак ги гледаха мило, пак ги аплодираха… Нищо ново, чиновниците пак четоха доклади, за това колко добре сме, за това колко богати и сити сме. 

Тази история се повтори и в Ковачевци, Земен и Радомир, и не без участието на депутатите от пернишкия регион….и навсякъде бедните душици вярват, и слушат, и гледат мило вместо да пребият с камъни тези лъжепророци и мръсни крадци.

Ние няма да коментираме и без това налудничавите им теории, не го заслужават. Ние ще цитираме думите на Европейския съюз и „сухата“ непонятна за комунистите статистика, вие сами преценете за себе си – кой крив, кой прав…

 

Първи сме в ЕС по поскъпване на храните

 

„България оглавява класацията на държавите от Европейския съюз по поскъпване на храните. Това сочат данните в последното изследване на Евростат. От април миналата година до април тази година храните в страната ни са поскъпнали най-осезателно в целия ЕС – с над 25 процента. Най-незначително е поскъпването в Португалия – с малко над 3 на сто.

 По поскъпване на храните за периода април 2007 – април 2008 в топ три заедно с България са Латвия и Естония. Най-облагодетлествани по този показател са жителите на Португалия, Холандия, Франция и Италия.

 Населението на България през последните 10 година е намаляло с 8 процента, а населението на ЕС се е увеличило с 3.4 процента. Страните с най-голям ръст на населението през последните 10 година са Ирландия, Кипър и Люксембуг. България е в дъното на таблицата за ръста на населението в европейските държави. Отрицателен ръст имат също Латвия, Литва, Румъния, Естония, Унгария и Хърватска.

 Близо две трети от семействата в ЕС са собственици на домовете, в които живеят. На върха на тази класация са Естония и Латвия, където 88 процента от домакинствата имат собствено жилище. По неясни причини данни за България и Румъния – няма.

 Според Евростат през 2006 година средното заплащане за час работа в България е 1,65 евро. И по този показател отново сме в дъното на таблицата, тъй като средното заплащане за час работа в страните от ЕС преди 2 години е малко над 20 евро.“  

Дарик радио

След тези данни, един съвет към БСП и неговото ръководство:

Зарежете тая, никой не ви вярва! Не си хабете думите, защото така или иначи народът ще ви бие шута!

 

И към пернишките тесни и широки социалисти:

И вие зарежете тая. Нали се сещате кой „откриващ нови заводи в Стомана“ няма да ви бричи за прогнила слива, след като шмекерите Станишев и Първанов отидат в пета глуха!!!

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: