Комунягите пируват с нашите пари!

май 9, 2008 в 3:57 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , ,

Комунистите го удариха на як празник този месец. Не че има нещо лошо, стига това да не бъде пир по чумаво време, до където ни докараха техните другари от София – Станишев и Първанов.

Я камилата, я камиларя, казват по-старите хора. От Позитано ни удариха с 20 дена отпуска, която се отрази на икономиката почти толкова зле, колкото последното им управление през 1996г. Дори стотинка не влезе в държавната хазна от туристите, които предпочетоха съседните нам държави, за да прекарат почивните дни, не за друго, ами заради огромните цени, които са вече факт и в последното селце и паланка, от както Станишев пое властта.

Не, не искаме да прозвучи сякаш обвиняваме червената орда за глобалното затопляне…обвиняваме ги за ужасното състояние, в което се намира икономиката ни – огромна инфлация, ниски заплати, високи цени  … и все още нарастващи от горе на всичко!

За капак – министър-гей-председателят говори за ляв завой. От неговата уста това не звучи добре. Ако Серж се завърти дори само няколко градуса на ляво, той ще се озове пред задния двор на Азис или Китаеца. Шегата на страна, обаче думите му наистина плашат. Лявата политика не предвещава нищо друго освен още по – голяма инфлация, богатите ще станат още по-богати, бедните – още по-бедни. Всеки ляво-мислещ идиот осъзнава че въпреки усилената пропаганда, лявата политика цели само и единствено едно нещо – маргинализиране на обществото и окрупняване на мощните бизнес интереси, които изхранват партията майка. Маргиналите пък, озлобени и озверели се хващат като удавник за сламка за обещанието за светло бъдеще на техните лидери, докато те ги оправят отзад.

И така, години на ред се въртеше този затворен кръг в нашата бедна държавица, и продължава да се върти. Питате ли се защо в Унгария, Словения, Словакия, Естония дори са вече светлинни години пред нас, въпреки здравата хватка на СССР над тези народи. Много просто, защото там имаше кръв, защото Чаушеско в Руъмъния беше разстрелян, защото в Прага народа се сражаваше с руските танкове, защото стотици извоюваха с кръв свободата си от комунистите в Полша… но не и в България…Тук още благотворим националния предател Георги Димитров, подарил Македония и западните покрайнини на Сталин, тук още се тачи личност като Тодор Живков, оставил стотици милиони левове дългове на България към държави от три континента, тук агенти на държавна сигурност стоят на чело на тойните служби, МВР, президентството, тук Агент Гоце и Румен Петков покровителстват сенчести интереси и бизнес, съмнителни сделки и афери. И така, и така….защото преди години, през 1989 ние отново се проявихме като национални нихилисти и 16-та Република на СССР и не изхвърлихме боклука на сметището.

Нека сега плюят на нас, нека ни храчат и псуват, от удобните си министерски и кметски кресла, защото явно си го заслужаваме!

Когато човекът е осъзнал че е ЧОВЕК, е спрял да бъде маймуна. Българинът все още чака тази стъпка от своята еволюция. Но тя ще дойде един ден,  когато слезем от дърветата, когато се упомним, когато започнем да гласуваме не срещу банан, кафенце, концертче или екскурзийка, която ни се подсигурява от богоподобните социалисти. Когато ги нахрачим така силно в лицето, че се скрият от срам в дън земя за години напред.

Вулгарно нали!!! Животът ни е вулгарно нещо. Извращение, което ние не заслужаваме и не бива да търпим. Стига лъжи за прехода и злият капитализъм, който ни тормози. Време е да осъзнаем, че със тези морално остарели уяли се червени балони под налягане не можем да изградим едно ново бъдеще, каквото заслужаваме. От такива лайна (без извинение) не може да се постигне нищо добро. От „лайна“ се прави единствено най-скъпото и ароматно кафе на света, което се произвежда в Сомалия. Но това са лайна от дивите котки, които смилят един местен тип кафеени зърна , преработват ги и ги изхвърлят,  за  да бъдат събрани и обработени с краен продукт – уникален и непосилен за българския джоб сорт кафе.

На фона на тези глобални размисли и страсти е трудно да бъдат коментирани събитията от нашия делник – това, че Росица Янакиева дала 12 500 лева, за да зарадва  с Николинка Чакърдъкова и нейният фолклорен ансамбъл 20-тина червени пенсионери на  централния площад, вместо да отремонтира една средно голяма градска улица или подлеза при пътя за завод Стомана. На фона на същите тези размисли е смешно дори да коментираме факта, че от БСП порсещат всичките си партийни съборчета и чествания с пари на общината и ги отчитат за общински увеселения и тържества, това че пръскат луди пари на господин данъкоплатеца за коктейлчета, на които поканени са само заслужили членове на партията. На фона на тези размисли, дори не мисля да коментирам факта, че Иванчо Христов Секса отпразнува своя едновековен юбилей със нескромно тържество в ….общинския стол….да точно така, на сметката на общинския бюджет, разбира се. Факт, неуспорим тъй като тъй нареченият общински стол, не може да развива частна търговска дейност и подобни суарета и разходите около тях са за сметка на нас, многопочитаемите будали!!! Факт!

Мога да продължавам с часове да разказвам за подобни идотщини и злоупотреба с пари от хората на червения вожд Темелков, и то само в последния месец и нещо…но има ли смисъл!?!

Ние сме си стадо, така или иначе, ходете, пак гласувайте за тях, така и така си свикнахме да ни храчат.

Дано поне Ви е приятно, защото на мен не ми е. Ако при вас е различно, да ви е честит и днешния празник на БСП,ааа…на общината де – Денят на победата – 9ти Май. В Европа тази дата е Ден на Европа – при нас – Ден на победата. Коя победа, обаче – на глупостта над разума!!! Поне за Перник това важи с пълна сила. Още веднъж, честит празник за всички, кооито си го пожелаха.

А на БСП пожелаваме да стопанисват по-добре Перник от тук на сам, защото го превърнаха в Първи частен град, нещо за което говореха още по време на предизборната си кампания. Евала на Роси, спазва си обещанията, багера с багер…

П.С. Публикуваме снимки от веселбите на комунягите след концерта на Николинка Чакърдъкова-Първанова.

Мамини, златни….

 

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: