Честит празник на лудите!!!

май 2, 2008 в 2:07 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , ,

От мястото на събитието, директно предаде жената на Ненко Темелков:

„Пернишкото БСП почете празника на лудите – 1-ви май подобаващо и със стил. Още от ранни зори десетки педерасти, ексхибиционисти, зоофили, изверги, курви, откровени луди и психичноболни членове на левицата се тълпяха пред червената централа, за да отпразнуват своя професионален празник. Всеки луд със номера си разбира се – едни запиваха по градинките зад полицията, други бяха забелязани на калъп в разцъфтелите по майски храсти в околните зелени пространства, трети – играеха на „Прескочи Росица” в пространството пред общината – играта представлява състезание за прескачане на огромна купа сено или тор (което е под ръка) и е измислна от верните поданици на Росица в околните на Перник села. Въобще, цареше шум и врява, а часа беше едва 8и30 сутринта. Дори Ралица Андреева работеше на половин тарифа зад гимназията по туризъм…

Врявата и градуса на настроението, и в шишетата на накърканите бесепари се покачваше с всяка изминала минута. Всички с нетърпение очакваха безплатния транспорт до Борисовата градина, спестен от закуски на пернишката кметица – тя бе ограничила количеството на приеманата сутрин храна до 3 килограма сурово месо, за да спести парички за транспорт. Разбира се, той бе подсигурен от Добри Владимиров – 5 камиона марка ЗИЛ със кожена каросерия и климатик тип „Капандура” и 2 тира пригодени за луксозен превоз на овце и едър рогат добитък само за най-старите и почетни членове на БКП.

За съжаление лек смут настъпи, когато се разбра, че тировете няма да пристигнат, тъй като затънали в тлеещите дупки по улиците, изникнали след некачествените ремонти, породени от зле свършената работа от фирмите около белобрадия пръч – Ненко Темелков. Спешни разговори по телефона с Румен Петков „Запалката” бяха план за спасение на мероприяието. За съжаление последният, след остър пиянски махмурлук и висене през нощите пред монитора на своя компютър, четейки „Перуник”, не успя да се намеси адекватно и да окаже търсената помощ. Следващият в аварийния план бе Емел Етем от партията на Доган, на която точно бедствията и авариите са й в ресора- жената обаче се оказа на хотел в Девин, хапвайки вкусно свинско в тамошния ресторант с представители на БЗНС и също отклони молбата за помощ на пернишките комуняги. Причината за нейното отпускно положение се оказа скорошна травма на лявата ръка от порязване при незаконна сеч в родопските борови масиви.

В крайна сметка, положението бе спасено в последния момент от доктор Алексиев, който по спешност изкара Васил Васев от реанимация след тежко препиване и масивно натрявяне от концентрат менте, а Васев за минути организира своите колеги на по чашка от близката кръчма и ги качи по старите чавдарки, за да извозят партийните другари.
Така натъпкани като говеда, банда лумпенизирани червени вампири се натътриха по Чавдарките и отпрашиха за София с незначително закъснение. В Перник остана само секретарката на БСП, за да изготви съобщение до медийте, че за днешната неразбория и глобалното затопляне е виновна Антоанета Георгиева и цялото СДС…

На път за София, Васев и сие отбиха при Кладница, за да съберат тамошните селяни, преди те да се излъжат и да се качат по рейсовете на ТК БУС- Перник. Въпреки молбите на хорицата да бъдат оставени на мира и техните обяснение, че имат път към Перник по работа, хората от Кладница и Рударци все пак се качиха при насъбралата се сган, под заплахата, че в автобусите на Магдалена Милтенова чеченски терористи извършват самоубийствени атентати и то – без билетче!!!

Както и да е, тук моя разказ свършва, тъй като не пожелах да се возя в един автобус със съпруга си, и то при тази невероятна смрад. Дали от съпруга, дали от автобуса…”

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: