Тесни ли са тесните социалисти !?!

април 20, 2008 в 5:42 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

Покрай скандала с Румен Петков Запалката, чиято министерска епопея , угасна като реактор на АЕЦ Козлодуй – безславно и с почти толкова кандърдисване, бяха подминати доста тревожни факти изнесени в родното обществено пространство.

Предположенията за премиерски секс-скандал в стил ала Сер- гей Станишев са също толкова тревожни.

Според твърдения, базирани на добре пазени доказателства, Румен Петков бе оставен на поста си толкова дълго време след скандалите разтресли цялата държава, благодарение на компрометиращи фотоси на пикантни гей-секс сцени с участието на Сер-гей Станишев, достъпни на Запалката.

За кръга около „момчетата на Станишев“ знаят много от червените кадри, недоволни от бързото издигане на тези млади юнаци, вървящи по левия тротоар. Един от най-известните широки социалисти – евродепутатът Кристиян Вигенин е именно в този кръг от хора, пробили в червената централа през „задния двор“.

Далеч от тези секс-скандали остава, поне за сега, пернишката соц. партия. За сега гей подозрения будят единствено „податливи“ млади социалисти от Клуба за младежка политика към БСП, за чиито семинари с преспиване се носят какви ли не слухове, който ще накарат дори Иванчо Секса да се изчерви.

Колко от поостарелите леви труженици крият своята хомосексуална принадлежност остава добре пазена тайна, която се надяваме да разкрием скоро. До момента на яве са излезли единствено изстъпленията на Иванчо Христов Секса, който е имал доказани любовни афери с малолетни и непълнолетни ученички като директор на 4-то СОУ.

За Ралица Андреева „Общата“ няма доказателства, че е ходела с голям брой мъже, въпреки че съществуват неуспорими факти, че тя е преспала с огромен брой представители на мъжкия пол.

Голяма част от пернишките социалисти обаче явно не са срещнали половинката в живота, тъй като всяка вечер до ранните часове на утрото пишат неспирни комунистически хвалебствени коментари в пернишки новинарски сайт, където намират утеха в лика на любимите Росица и Ненко, поради липсата на любим човек в леглото.

Една от най-активните сред тези пишещи братя и сестри е Галина Асенова – общински съветник от БСП (до колкото може да се съди от нейното IP) чиято любовна връзка с бившия шофьор на Мадам Росица Янакиева е била прекратена именно от строгата господарка на общината. Какво са правили Асенова и шофьорчето на задната седалка на аудито на бизнесмена Добри Владимиров (с което Янакиева се превозва из града) за нас е тайна, … обществена.

В свободното си време, когато Асенова не пише хвалебствени слова за своите работодатели от БСП е хващана в компрометиращи пози из градинките , не със кой да е, ами с областния управител Иван Честното, който на тази снимка си е скрил главата в едно борче, може би от срам!?!

Сред най-големите пуритани в БСП обаче се оказва Голямата Роси, която няма известни любовни авантюри. Мадам явно е насочила своята любовна енергия от леглото на масата, но за това, друг път.

Според запознати, наскоро Янакиева е свалила 10 кила!!!…след като се е разтоварила от пазарските чанти.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: