Турците атакуват българския език

април 10, 2008 в 11:32 pm | Публикувано в За България | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , ,

Турската мафия управляваща в момента България, начело с Ахмед Демир Доган (на снимката) направи нещо невиждано и нечувано в демократичния период на България след 1989г., нещо което цели да унищожи българската нация и да сломи националния дух, нещо което техните деди не успяха да постигнат по време на петвековното турско робство, а именно- да унищожат българския език.

Сякаш незабелязано мина покрай общественото внимание ( заангажирано с оперативно интересния Румен Петков) обявеният в българските медии Законопроект на Министерския съвет за изменение и допълнение на Закона за народната просвета (внесен в НС на 25.01.08 г.) в частта, която касае отпадането на т. 4, чл. 16 от Закона за народната просвета.

Чл. 16, т. 4 от действащия сега Закон за народната просвета гласи, че държавните образователни изисквания се прилагат включително за усвояването на книжовния български език.
В Законопроекта, предложен от правителството, е записано тази точка да отпадне. Параграф 2 на законопроекта разпорежда: „В чл. 16 т. 4 се отменя.”

С две думи желанието на турската орда е да бъде премахнато изискването за владеене на книжовен български език от учениците, които да могат да получават своята диплома без да знаят и грам от българската реч, нещо което е в голям интерес за електората на ДПС, съставен главно от неграмотни и лесноманипулируеми турци и роми, които по албански модел желаят да наложат турския език като втори официален език в страната.

Невиждана наглост! Престъпление! Варварско посегателство и погазване на конституцията на Република България!

Ще припомним, че председател на Комисията по образование към Народното събрание е турският поданик Лютви Местан. Явно той е голям почитател на политиката провеждана от Община Перник и в частност от Голямата Росица Янакиева и Иванчо Христов Секса, които съсвем скоро се опитаха да унищожат голяма част от образователната система на Перник, но номерът им не мина благодарение на силния обществен отпор от страна на перничани и трезвомислещите общински съветници.

И ако перничани дадоха на червената измет да се разбере, че трябва да държи ръцете си далеч от родното образование, то в национален аспект всички българи трябва да се обединят и да ударят един звучен шамар на тройната коалиция, която всячески се опитва да погуби родното училище и език, защитавайки всякакви интереси, но не и българските. Пример за това е и личността на жълтия Даниел Вълчев, който освен че докара българското учителство до просешка тояга, изведе вишисти и еродирани интелигентни хора с десетки години опит в сферата на родното образование и прокара политика на унищожение на стотици училища, не можа да блесне с каквото и да било друго деяние.

Всеки българин може да се включи в тази съпротива срещу безпринципността, глупостта, невежеството и тъмните антибългарски, предателски и родоотстъпнически интереси на тройната коалиция, поставяйки подписа си под националната петиция ето тук:

http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

Нито за минута не бива да позволяваме на подобни паразити да унищожават българската държавност от вътре, каквито са техните намерения още от създаването на тройната коалиция под опеката на националния предател Агент Гоце, стар комунист и първи другар на Ахмед Емир Доган и четиридесетте разбойници.

За всеки, непросветен за личността на този турски агент, е следващото видео, което проследява развитието на Ахмед Доган и неговата подривна антибългарска дейност през годините. Тъжното е не толкова, че той продължава да развива тази дейност, а че го прави открито, законно ( според настоящите стандарти на продажното правителство ), безнаказано, и без капка угризение.

До къде ще стигне нашата държава и може ли да пропадне повече под управлението на правителство начело с министър-председател – неосъзат гей-комунист, президент – агент на държавна сигурност, терорист – мандатоносител, министри-некадърници и шеф на МВР- алкохолик, ексхибиционист, мафиот и обикновен ЛУД.

В тази светлина съдбата на Перник с кмет-крадец, зам. кметове – пройдохи, областен управител-лъжец и червени депутати- присмехулници, изглежда като нещо съвсем безобидно.

Единственото светло нещо в цялата тази гръмотевична бурия над България, която не би могла да се смрачи повече, с оглед на предстоящия провал на вота на недоверие, са наближаващите парламентарни избори догодина, когато тройната коалиция ще получи такъв народен плесник, че на Станишев, Симеон и Доган, ще им се види тясна и най-широката килия на Централния софийски затвор.

А сега, моля, загасете светлините в театралния салон, маестро, моля Ахмед Доган:

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: