Какво работи българският президент?

април 10, 2008 в 10:03 pm | Публикувано в За България | Вашият коментар
Етикети: , ,

Знам за какво говорите. – Не, не знаете. – Ааа, много добре знам.

А вие знаете ли дали остана човек на тая земя, който да не е получил орден „Стара планина“ от президента Георги Първанов? А къде мога да открия списък на всички отличени? Отговор нямам, но имам съвет – не се опитвайте да намерите информация на официалния сайт на институцията, защото там дори програмата на президента за близките дни не може да прочетете.

Може да кажете, че това не е важно. Добре.

А някаква позиция по скандалите, които вмирисаха и МВР, и правителството? Цъ!

Може да кажете, че и това не е важно. Добре.

А някаква позиция по това, че Македония не получи покана за членство в НАТО, защото Гърция наложи вето заради нерешения спор за името? И това може да го търсите, както преди години багерите търсеха дипломата на Тодор Живков. И няма да го намерите.

А може би и това не е важно? Добре.

Ааа, за наденицата ли питате? Виж, цехове за наденици и цехове за ракия откриваме. После шефът на първите убива бели мечки и се хвали, а шефът на вторите подкупва топ-ченгета, за да не плаща акциз.

Тогава какво точно работи българският президент? По важните въпроси не виждаме „нито ред, нито знак“ от него.

След няколко часа президентът ще раздаде поредната порция ордени на крайно нуждаещи се. Списъкът е твърде интересен – разгледайте го внимателно.

Един министър, един заместник-председател на парламента, един дългогодишен червен депутат и сега омбудсман на републиката – Радослав Гайдарски, Любен Корнезов, Гиньо Ганев. Всичките – част от управление, което се спуска надолу по бобслея и никой не може да спре.

Ааа, щом питате за наденицата, ето това работи човекът.

Браво!

Автор: Иван Бедров

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: