Аферата Ковачевци – Кой, Защо и Как?

април 7, 2008 в 11:03 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , ,

Заровени в червената партийна помия, която се излива от „Радомир“ 1 върху перничани ежедневно, всякаш позабравихме проблемите на нашите читатели от другите населени места в нашата пернишка област. А проблеми, колкото щеш… Перник от отдавна е известен като червена крепост, в която намират реализация единствено и само червени деятели подбутвани от роднини, съпартийци и познати псевдоуправници. Но ако Перник е червена крепост, то китното селце Ковачевци е бастион, непревземаем укрепен бункер на 100-годишни комунистически деятели, които държат в ръцете си съдбата на няколко хиляди души, от своя страна мълчащи за своите проблеми, поради страх от саморазправа и лична вендета срещу себе си.

Самото село Ковачевци е до болка познато на червена България, поради факта, че това е родното място на Георги Димитров, национален предател според историята и герой, за тези чели, учили и живяли във времената на „червената“ историческа истина. Самият Димитров има паметник в центъра на селото (на снимката, но за нея, по късно…) Той е човекът, който предаде Вардарска Македония на интересите на интернационала, анти-български, предателски и про-сръбски интереси. Днес след повече от 60 години резултатите от това деяние на Димитров се виждат – българите от географската област Македония са превърнати в зомбирани сърбомани, изолирани от целия свят, благодарение на техния псевдосръбски шувинизъм, втълпен от комунистическата пропаганда.

Самият факт, че жителите на Ковачевци яво изпитват странно чувство на гордост към своя съселянин и национален предател, Георги Димитров, в чест на който и днес се поднасят цветя и се правят събори, не е толкова обезпокоителен, защото може да бъде обяснен с логичното промиване на мозъци през дългите години на комунистически гнет. По тревожното е идололизацията и култа към личността на много по- опасни и мутренизирани изцепки на комунистическата идеология днес, срастли управлението на властта с тъмните сенчести фигури на добре познати мафиоти и мутри. А когато властта се събере с парите, жална им майка на драгите жители на Ковачевци.

В един по-продължителен период от време ще ви запознаем с престъпното управление на Община Ковачевци, редицата извършени престъпления от червеното котило на Ненко Паметника и интересите, които от БСП защитават в това иначе толкова китно и привлекателно селце. Нашата проверка отне повече от 20 дни, в които натрупахме достътъчно проверена и сигурна информация и на място се запознахме с обстоятелствата и средата в Ковачевци. Резултатите не са никак лицеприятни и само допълват вече констатирания извод, че червената мафия е пуснала дългите си пипала и в последната паланка и селце, където има и един българин, който трябва да бъде асимилиран, унищожен, смазан от системата.

И така, нашето проучване започна от селската кръчма, където не дотам разговорливи и видимо наплашени граждани потвърдиха под сурдинка предварителната ни информация и задълбочиха съмненията ни за извършваните безчинства от няколко господа, а именно:

– Сталин Стоев-Председател на ОбС на БСП-Ковачевци (който, както е показано на снимката, би трябвало да замени статуята на Димитров със такава на своя кумир и съименник)

– Венцислав Тодоров-Зам.Председател

– Васил Станимиров-Член

– МЕТОДИ КРЪСТЕВ,който диржира нещата от 40 години в Ковачевци.

Това са част от хората, които грабят ли, грабят Ковачевци от години под покровителството, с помоща и личното участие и интерес на Ненко Темелков.

Кой каза, че култът към личността е заклеймен от комунистите след смъртта на вожда Сталин, всъщност, кой каза че Сталин е мъртъв!?! Напротив, макар и на преклонна възраст, той е жив (на снимката) и е истинският собственик на Ковачевци, нека кажем управител, тъй като над него стоят 2-ма човека, за които също ще споменем.

Сталин Стоев е председател на ОбС на БСП-Ковачевци и е под прякото подчинение на Ненко Паметника и група мутри с широки икономически интереси в региона. След последните четири години на неговата диктатура, като председател на общинския съвет, явно местните се отвратиха от арогантното и показно разграбване на тяхното родно място и оттеглиха доверието си от него. Тази линия бе продължена и в собствената му партия, което доведе до разцепление в партийните клубови, та дори и в позицията на пернишката централа.

Там обаче Паметника си каза тежката дума – неговата подкрепа към Сталин, негов верен лакей, и мръсните кървави пари на Първан Първанов – Перо доведоха до издигането на кандидатурата на Сталин за кмет на Общината. Дори и това не бе достътучо обаче, за да заблуди населението, което каза ясно и категорично стига гнет – и Ковачевци лека по лека премина от тъмно към светло червено, но за това по-късно. И така, Сталин и БСП спечелиха само 4 от общо 11-те места в местния мини парламент, което бе нечувано поражение за партията. Техните обжалвания в съда на изборните резултати показаха единствено малодушието и безпомощността им.

Тук обаче настъпва развой в събитията. Питали ли сте се как комунистите завземат властта, в днешен и исторически аспект – с преврати, револючии, конспирации… Ето че това се случи тази година в Ковачевци благодарение на стари комуняги като Иван Малинов от с.Калище и небезизвестният зам.областен председател на партия „Социалдемократи“ – инж. Методи Методиев. Тези две дребни душици, уж от групата на настоящия кмет, се продадоха за жълти стотинки и влязоха в съюз със старите партийни другари от милата родна партия. Така с общо 6 гласа, комунягите свалиха един млад и преспективен председател на Общинския Съвет в Ковачевци, обърнаха вота на избирателите и коронясаха отново жадния за власт Сталин на любимия му пост на председател. Всичко това се случи в разрес със законите и правилника за провеждане на дейността на ОбС Ковачевци, в една сесия достойна за разискване в учебниците по право като пример на корупция, некомпетентност, алчност, кражби и злоупотреба с власт.

Двете къртици се присединиха към групата на БСП и на практика продадоха гласовете на всички тези, гласували против червените апаши, както направи и царя преди години с цяла България, влизайки в коалиция със сганта на Станишев и Агент Гоце. Двамата селски хитреци, до някъде притиснати от партията-хранилница, до някъде защитаващи собствени лични и икономически интереси, ще си понесат последствията пред собствената си съвест. Единият, Методиев е шеф на голямо предприятие в Ковачевци кадето работниците получават по 1000 лв. заплата /само че за цялата година / и се очаква още толкова след като стартира цеха за памперси необходими за първите хора в Ковачевци, за да може да си битуват в общината до сетния си дъх.

И в Ковачевци дойде господството на г-да ПЕНСИОНЕРИТЕ…

Това е само увод към нашето журналистическо разследване. Очаквайте още скандални факти около Аферата Ковачевци съвсем скоро. Следете най-посещаваният сайт в Област Перник – Интернет Медия Перуник, за да бъдете първите, които научават новините от източника, на часа, без компромис!!!

Едно разследване на: Инна Кьосева, Дойчин Димитров ,Стефан Йорданов

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: