Нашият редовен читател Румен Петков Запалката пита, ние отговаряме…

април 2, 2008 в 2:17 pm | Публикувано в За България | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , ,

Българи, вижте до къде стига наглостта на някои хора!

presentation1.jpg

С 2 думи – Ненко Паметника почервенява от яд заради нашата медия, оплаква се на уше на Румен Петков и той ни праща проверка от ГДБОП (Главна дирекция борба с организираната престъпност).

Само, че, нъцки, И.М. Перуник винаги знае новините в аванс и отпраща своя контра-отговор на тази невиждана лудост от страна на властимащите комунисти.

Наш човек, бивш служител в системата на МВР с голям мустак ни информира най-приятелски за големия интерес, който дадени кръгове проявяват към И.М. Перуник.

Оказва се, скъпи читатели, че именно червените кхмери от БСП са нашите най-големи фенове. Те не само си препращат линкове на И.М. еруник, ами и се информират по вертикалната линия – от долу на горе.

Виждате ли, Ненко Паметника се е разциврил като малко момиченце с червена рокличка, на което току що са му отнели близалката и е потърсил утеха на рамото на своя другар на по чашка, Румен Петков Запалката, основен негов покровител в червените кръгове, а причината за това стенание са нашите сензационни разкрития.

Това е просто едно доказателство, че всичко публикувано при нас е самата истина и нищо друго освен истината. Ако беше противното, кучетата щяха да си лаят, керванът да си върви. Да ама не, керванът е спрял и ни търси под дърво и камък с ловната пушка.

Явно двамата недолюбвани от всички в тази държава юнаци добре са се утешавали през студените зимни нощи, щом Запалката, въпреки угрозата от уволнение е решил да ни изпрати една дружелюбна проверка от ГДБОП.

За Министерството на вътрешните работи в момента държавен враг номер 1 е ИМ Перуник и неговите издатели. Не братята Галеви, нито Маргините, нито Митьо Очите са „оперативно интересните“ лица, а ние, пернишките журналисти. Докато ГДБОП ни проверяват, ние им даваме неуспорими доказателства срещу поръчителите на тези атаки, фашизоидните елементи от Позитано и пернишката „Радомир 1“ – Темелков, Петков, сульо, пульо и Асен…, з чиито престъпления прокуратурата трябваше да се сезира отдавна.

С това ли се занимава държавната машина? – репресира журналисти и общественици, разобличава мафията в този град, с това ли се занимават Петков и компания… Подобни клошарски поръчкови разследвания обясняват липсата на мерки срещу истинската престъпна шайка, управляваща държавата в момента.

Явно за това сме на този хал, защото хора с партийни книжки вместо топки между краката и с държание на фригидни проститутки, които ги оправят отзад, управляват България в момента и злоупотребяват с дадената им власт. Хора, сигнали до там да предлагат пари, за да разгромят „престъпния контингент“ на българския журналист…

И докато в Русия има путинизация и журналистите се разстрелват от поръчкови убийци, тук в България цари извратена форма на фашизъм, развивана и толеририна на най-високо ниво в държавата.

Твърде меко казано е, че проверка на журналистически уеб-сайт без наличие на порнографско, расистко и др. съдържание, подтикващо към насилие е абсолютно незаконно и погазващо всякакви демократични принципи и цялото законодателство на Република България. Всеки позволил си да използва Специални разузнавателни средства и да погази законовите принципи за свобода на словото и защита на личната информация е нищо друго освен долен, подъл, жалък престъпник.

В следващите редове ще се обърнем лично към част от споменатите в тази статия лица:

До Румен Петков Запалката:

„Уважаеми господин Запалка,

Въпреки, че не сте вечен на вашия пост, вие надробихте такива простотии, който друг за хиляда години не може да причини на българската държава. Вместо да си губите от ценното време с нашата медия, вземете че си подайте оставката и отидете да копаете нивата в родното си село. В момента пречите на собствената си партия, която така или иначе е тръгнала по дяволите, но по важното, пречите на цялата българска държава и рушите имиджа ни пред света.

Отправяме и предложение към авторите на литературния конкурс за вашата оставка да ви подарят наградния фонд, за да имате пари да засеете и поддържате една спретната зеленчукова градинка, с кояо да се изхранвате.“

До моето първо либе, Ненко Паметника:

„Драги ми смехурко,

Към вас, нямаме особени препоръки, тъй като вече от дълго време, вие нито приемате, нито предавате. Ето защо, ще ви обещаем само, че ако най-накрая освободите град Перник от своята тирания и окови, да ви съберем пари за билет до Плвенско, където дори ще ви подсигурим кирпичена къща до тази на г-н министъра, където да прекарате преклонните си старини.“

От сърце и душа,

Искрено ваш,

П.Т.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: