Вашето мнение е важно

март 29, 2008 в 11:04 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , ,

И.М. Перуник се вълнува дълбоко от вашето обективно мнение и преценка по обществените процеси случващи се в нашия град.

Ето защо, в допълнение към нашия форум, където може да споделяте всичко, което Ви интересува, ние създадохме за вас и практиката да се публикуват ежемесечни анкети и допитвания, от чийто резултат може да се определи общественото мнение и нагласа в града ни.

Тазмесечните теми са:

1. Кой е най-корумпиран?

2. Кой стои зад И.М. Перуник?

Безспорно борбата по първия казус е безмилостно жестока, не при гласуването, а в реалния живот между истинските кандидати, които задълбочено си оспорват поста на първенец по корупция в Перник и региона.

Що се отнася до нашето допитване „Кой стои зад И.М. Перуник?“, то определено е в доста по хомуристичен и развлекателен тон, породено от неспирните коментари в нашия град. Екипът на И.М. Перуник не се крие и твърдо застава зад своите публикации, но нелепите опити за създаване на интриги, конспирации и всякакви тайни и мистериозни схеми по въпроса от страна на червената партия, будят смях и недоумение в нас и нашите читатели.

Всеки един от вас може да даде своя безкомпромисен глас по темите, но само по веднъж, за да не се опорочи крайния резултат. Нашите IT специалисти са базирали анкетните системи на независима външна платформа, за да няма и капка съмнение относно манипулация при резултатите. Това налага и по-усложнената процедура за гласуване и преглед на резултатите.

Все пак, за разлика от нашите колеги от другата електронна медия в града, ние считаме, че е важно да се прецени реалната оценка на нещата в Перник, вместо да се прави фарс с общественото допитване и подмяна на вота.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: