Една за всички, всички на една…

март 26, 2008 в 2:06 am | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , ,

untitled-21.jpgИ пернишките политици от червената централа са хора, макар че може и да се спори по темата. И на тях нищо човешко не им е чуждо, в това число и изневярата…

А настане ли пролет, повее ли свеж ветрец, разцъфтят ли пролетните цветчета, нещо се събужда в Ненко Паметника и компания.

И настава бурен секс!!!

Много актуална е днешната публикация, с оглед на напъпилата пролет. Малцина са тези, които са в кухнята на протичащия бурен любовен живот на „Радомир 1“, но пък за сметка на това са наши доверени кореспонденти.

Самите те разказват например как се носят митове около любовните авантюри и похощения на Ненко Паметника, но не с неговата съпруга, разбира се. Малко известен факт обаче е неговата продължителна връзка с хищната хиена на БСП, Ралица Андреева по прякор „Общата“, една от тези млади и прогресивни кадри пробили в БСП през заобиколния път минаващ през леглото на белия вожд.

Дори и най-големият ценик би се изчервил ако се добере до любовните SMS-и, които двете влюбени преди време гълъбчета, Ненко и Ралица си изпращаха. Единият шеф на „Комуналстрой ЕООД“ тогава, а Ралица Общата – негова любовница и секретарка!!! Двамата имали глупостта, при предаването на служебните си телефони да забравят да изтрият куп любовни съобщения изпълнени с милувки и похотливи мисли, които пък отдавна са се превърнали в публична тайна.

Разбира се самата Ралица, която е минала през леглото на повечето от членовете и симпатизантите на БСП не крие този факт, издигнал я в политическата йерархия. Въпросната дама бе общински съветник един мандат от червената столетница и се запомни най-вече със злобните си и закачливи изказвания, в унисон с нейната злобна и неприятна особа.

Андреева обаче съвсем не използва своите козове напразно, а се хвърля в леглото на всеки, който има за нея нещо в отмяна, споделят нейни познати. Eдин от малкото, които не са се възползвали от креватните услуги на не до там очарователната червена дама е именно Иванчо Христов Секса, който поради възрастта й от около 30 години я намира за прекалено стара за вкуса си.

Не на същото мнение обаче е Иво Михайлов, ръководител в „Български пощи“ и част от екипа около голямата Роси. По време на любовната си авантюра с Ралица Андреева Общата, той съчетава полезното с приятното. Неговата връзка с Андреева е в периода му на шеф на Банка Биохим, когато Ралица е секретарка на Ненко Темелков в Комуналстрой и върти любов и с двамата сладострастници (дали се е получила тройна коалиция, фактите мълчат). Именно тогава Ненко Темелков взима за общинското предприятие кредит в размер на 60 000лв. от Биохим, без да спази никакви законови процедури и разпоредби. Наш човек в банката по настоящем ни информира, че всичко това става срещу солиден процент за Иво Михайлов Пощата.

Едно е сигурно, от цялата тази история Ралица Андреева гладна и жадна не е останала. След това обаче обстоятелствата се развиват твърде зле за нея самата. Любовните й авантюри стават тема на разговор на всеки партиен пленум и са постоянно в устите на червените членове. Това явно подразва Ненко Паметника, изправен пред опасността да обере пашкира и да бъде изхвърлен от вкъщи от жена си, която така или иначе не го понася и Паметника къса връзката си с Ралица.

Това и многобройните коментари из приближените й принуждават въпросната шаврантия да потърси спасение в работата възможно по-далеч от Перник. Момент, в който нейните колкото партийни, толкова и сексуални партньори й уреждат работа в Държавната агенция за спорта и тя заминава на заточение в Русе, където и по настоящем работи.

Географската отдалеченост на двата града правят нейните сексуални забежки доста по-трудни, но не и невъзможни, а нейни еротични снимки и клипчета се разпространяват и сред функционели от опозиционните среди, които също са набъракали в кацата с меда.

Разбира се, всички тези достоверни подробности от нейния личен живот не биха били изнесенив публичното пространство от нашите репортери, ако не беше най шокиращото в случая, факта, че:

Ралица Андреева „Общата“ е омъжена и мърсува зад гърба на своя съпруг!!!

Явно дамата няма никакви скрупули и се води от мускетарския принцип „Една за всички, всички на една“

Дойчин Димитров

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: