Иван Лозанов „Мързела“

март 24, 2008 в 11:33 pm | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , ,

ivan-lozanov.jpgЕто, че дойде време да ви представим още подробности около капацитетите управляващи Перник по настоящем.

Моментът да ви запознаем с личността на секретаря на общината Иван Лозанов – Мързела е изключително актуален с оглед на идеята на Голямата Роси за създаването на старчески дом. Просто защото Лозанов е един от тези, които ще бъдат приети с предимство по документи – главно по ЕГН, заради своята напреднала възраст.

Друг е въпросът, че Лозанов ще срещне повече конкуренция за място в старческия дом в лицето на Иванчо Христов Секса и Боян Боянов Професора. Конкуренция по-голяма от тази, пред която се изправи, за да стане секретар на общината, абсолютно незаконно, без конкурс и за сметка на предишния титуляр. Явно общинската администрация се е превърнала в последен дом за множество партийни деятели със заслуги към БКП, които търсят начин да прекарат на топло и уютно място последните години от живота си.

Прякорът на Лозанов – Мързела идва от неговата „безкрайна трудова дисциплина и организация и желание за отговорност и поемане на работни задължения“. Под външния си облик на невзрачен шофьор на товарен микробус за зарзават от близкото минало, Лозанов е скрита лимонка. Мързела има още един подходящ за себе си прякор, лепнат му в близкото минало, а именно:

Гласът на боклука!!!

Лозанов изпълняваше поста „говорител на Комуналстрой“, сама по себе си единствена подобна длъжност в света. Явно никой по земното кълбо не е имал идеята да назначи говорител на боклуците, който да информира обществеността за моментното състояние и бъдещите планове и намерения на отпадъците и вторичните суровини.

Този капацитет и ненадминат ум с феноменално брилянтни идеи, който е родил в главата си поста „говорител на боклуците“ и е назначил Лозанов на него е не кой да е, ами самият паметник, белият вожд на червеното движение – Ненкоооо Темелков!!!

Но стига толкова за миналото на Лозанов, което не е никак интересно, с оглед на неговата сива и кадровишка кариера.

По-скоро е редно да се запитаме с какво той превъзхожда останалите сърдити старчета в партийната организация на БСП, за да се докопа до този висок чиновнически пост в общината.

Ами може би, защото Иван Лозанов Мързела е кум на Ненко Темелков Паметника!!!

Точно така, и ако това не е шуробадженащина, здраве му кажи. Подобни роднински връзки във властта биха изненадали и възмутили обществеността ако още на местните избори в листата на БСП не бяхме видели цяло семейство в борбата за съветническите места, а именно Симеон Василев и жена му!

Въобще в БСП управляват на принципа – мечка срам, нас не срам и арогантно го изтъкват пред пернишката общественост с политически некомпетентни и роднински назначения- примери много.

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: