Ненко Паметника и негов довереник крадат, фалшифицират документи, злоупотребяват, безчинстват и довеждат до разруха общинско дружество

март 23, 2008 в 6:47 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , ,

img.jpgСкандалът на годината!!!

Дами и господа, скъпи читатели, на ваше внимание предоставяме извадки от скандалния доклад от проверката извършена на Общинско дружество „Комуналстрой“, в периода на управление на Ненко „Паметника“ Темелков и Цветан Андронов, момчето за мръсни политически поръчки на Първан Първанов Перо.

За периода от 2000г. до 2006г. както става ясно от доклада, двамата авери, Темелков и Андронов, причиняват на дружеството поголовни безчинства и щети, облагодетелстват себе си и близки на тях фирми и лица, извършват безчет финансови измами и машинации и ощетяват Община Перник със стотици хиляди левове.

Тяхната изключително брутална наглост може да се характеризира само с една дума – ПОГРОМ над Община Перник и огромни гражби от джобовете на пернишките данъкоплатци. Най-вулгарното в случая е, че тези измами са причинени от действащ депутат и председател на БСП Перник в комбина с кандидат за нов зам. кмет на Перник . Къде е правосъдието и защо вместо Темелков да се пули зад решетките на някоя килия в Софийския затвор, сега го прави от екрана на местната кабеларка?

Даваме Ви само 2 примера за безчинствата на въпросните господа

– закупен е сметоизвозващ камион от ПФК Металург!?!

– за да се прикрият кражби на бензин от служебни коли се отчитат по над 400 пропътувани км. на ден и то само на територията на града!?!

И.М. Перуник настоява за падане на неговия депутатски имунитет и започване на съдебно производство срещу него за усвояване на парични суми в особено големи размери.

Нашите разкрития стават в момент, когато текат конкурси за назначаване на нови управители на общинските дружества, в това число и на Комуналстрой. И забележете:

Новият управител на общинското дружество Комуналстрой ще бъде не кой да е, ами племенникът на Ненко Паметника Темелков!!!

Това е политически ход, за да успее „чичовото“ да заличи безчинствата на своя роднина и да покрие случая.

Е, това със сигурност няма да стане, ако всеки един от вас си направи труда и прочете следващите редове, сканирани и копирани дословно от Доклада за извършена проверка в Комуналстрой ЕООД….

Лозан Любомиров

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: