Президентът отсече, от утре в Перник потичат реки от злато

март 20, 2008 в 10:44 am | Публикувано в За България | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , ,

zx640_396076.jpgАгент Гоце пристигна в Перник. По улиците цари всенародно веселие, и тримата пенсионери на централния площад изпадат в неистов екстаз, ръцете и устните им треперят от умиление (или от студ). Даже и Господ се радва на посещението на месията в родната земя и изпраща мартенски сняг в знак на одобрение.

Днес е свещен ден за Перник!!! Да живее Президентът, да живее партията майка. Колите ни се чупят някак си по президенстки, а шофьорите ругаят, с умиление и радост в очите. И калта по улиците в центъра и крайните квартали е някак си президентска, една хубава и свежа, направо да ти се прииска да се изкъпеш в нея. И задръстванията са ни по президентски, и порутените спортни зали и горящотото до преди дни сметище сияе ли, сияе, а топлофикация замърсява въздуха, но пак- с маниер, по протокол, по президентски…

Истината е, че агент Гоце не дойде в родния си град с голямата кошница, дойде с цяла влакова композиция от обещания. Само за 8 часа той разпредели над 40 млн. лева, кои за водопроводи, кои за пътищата, кои за спорта. Обеща, че ще съдейства за идването на още 3 пъти по толкова в Перник и светлото народно бъдеще. И тук идва резонният въпрос:

Защо по дяволите, агент Гоце не направи каквото и да било за Перник през изминалите 6 години на своето управление?!?

Дали заради старата общинска администрация? Ами нали Гоце беше президент на всички българи, нали постоянно зове от телевизионните екрани да бъдат забравени политическите различия и пристрастия в името на България? А дали Гоце ги е забравил? НЕ!

Да наистина, той е европейският президент на България, забравил за анти-натовската си позиция, за Виденовата зима на народна мизерия, за престъпленията и разграбването на Бъгария сллед 1989, главно от членове на собствената му партия, забрави за своето досие на доносник на държавна сигурност, за финансирането на кампанията му от най-големие мутри и мафиоти на Българя, но не забрави своите политически пристрастия…

Не, господин президент, вие не сте нашият президент, президентът на Перник, щом 6 години не си помръднахте пръста, за да се подобрят нещата в родния ни град, щом 6 години не благоволихте да стъпите в Перник, гонейки вълци и чакали по Родопите, щом 6 години не потрепнахте от нуждите и проблемите на своите съграждани, щом след цели 6 години дойдохте тук и започнахте да обещавате реки от злато, проявявайки невждано безочие и забравяйки цели 6 години на нехайство и бездействие.

Пия за ваше здраве господин Гоце, защото вие сте олицетворение на всичко най-българско и родно, докарало ни до този хал – безочливост, наглост, арогантност…Патриот, истински патриот сте вие Гоце, вие и вашите послушни ратаи!

„Ще да пия на пук врагу,

на пук и вам, патриоти,

аз вече нямам мило, драго,

а вий… вий сте идиоти!“

Христо Ботев

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: