Ненко Темелков спи, Венци Тодоров Шлифера му краде поста

март 18, 2008 в 6:28 pm | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар

ed_02sidechair_f.jpgВенци Тодоров, човекът-шлифер, който пълни душата на целукупното пернишко население, всеки път когато заговори за картофите и хората от екрана на пернишката кабеларка явно ще изостави земеделието, за да поеме управлението в червената централа. И всичко това, под носа на дремещия Паметник, който е затънал в лъжи, финансови афери и измами чак до гушата и е занемарил управлението на червената партия, коментират приближени до Ненко „Паметника“ Темелков.

Кой е Венцислав Тодоров? По настоящем общински съветник от БСП, преди това от разпадналата се лява структра на ПОП. Той е вечният отцепник в червените среди, но поради своята подкрепа, която получава на софийско ниво и факта, че може да бъде внук, та дори и пра-внук на Ненко Темелков е предпочитан в много от червените пернишки клубове. Носят се слухове, че той е в един лагер с Росица Янакиева и по-голяма част от по-младите социалисти, които не могат да се гледат с Ненко Паметника, а единственото което държи заедно прогнилата отвътре червена партия са дълбоко преплетените икономически интереси, надделяващи над личностната омраза.

Едно е сигурно, подобно змийско гнездо не би могло да доведе до нищо добро родния ни град, което се вижда и с прост поглед навсякъде около нас. ИМ Перуник не би могла да заема страна в битката за червения престол, тъй като е трудно да се прецени кой от двата лагера е по-малко опасен за перничани. Венцислав Тодоров стана популярен с това, че закопа Перник по време на предишното кметско ръководство, когато подклаждаше омраза и насърчи своите съпартийци в общинския съвет да гласуват против вземането на толкова важен за развитието на Перник кредит, който щеше да заличи част от натрупаните задължения през годините.

Advertisements

TrackBack URI

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: