Ненко Темелков спи, Венци Тодоров Шлифера му краде поста

март 18, 2008 в 6:28 pm | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар

ed_02sidechair_f.jpgВенци Тодоров, човекът-шлифер, който пълни душата на целукупното пернишко население, всеки път когато заговори за картофите и хората от екрана на пернишката кабеларка явно ще изостави земеделието, за да поеме управлението в червената централа. И всичко това, под носа на дремещия Паметник, който е затънал в лъжи, финансови афери и измами чак до гушата и е занемарил управлението на червената партия, коментират приближени до Ненко „Паметника“ Темелков.

Кой е Венцислав Тодоров? По настоящем общински съветник от БСП, преди това от разпадналата се лява структра на ПОП. Той е вечният отцепник в червените среди, но поради своята подкрепа, която получава на софийско ниво и факта, че може да бъде внук, та дори и пра-внук на Ненко Темелков е предпочитан в много от червените пернишки клубове. Носят се слухове, че той е в един лагер с Росица Янакиева и по-голяма част от по-младите социалисти, които не могат да се гледат с Ненко Паметника, а единственото което държи заедно прогнилата отвътре червена партия са дълбоко преплетените икономически интереси, надделяващи над личностната омраза.

Едно е сигурно, подобно змийско гнездо не би могло да доведе до нищо добро родния ни град, което се вижда и с прост поглед навсякъде около нас. ИМ Перуник не би могла да заема страна в битката за червения престол, тъй като е трудно да се прецени кой от двата лагера е по-малко опасен за перничани. Венцислав Тодоров стана популярен с това, че закопа Перник по време на предишното кметско ръководство, когато подклаждаше омраза и насърчи своите съпартийци в общинския съвет да гласуват против вземането на толкова важен за развитието на Перник кредит, който щеше да заличи част от натрупаните задължения през годините.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: