ИМ Перуник с 10 000 индивидуални посещения!

март 18, 2008 в 5:32 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

kraktra.jpgИМ Перуник вече има повече от 10 000 индивидуални посещения от близо 5000 различни IP адреса, което ще рече, че такава е и цифрата на перничани информиращи се ежедневно за безкомпромисните новини и събития в нашия град и тяхното отразяване единствено и само при нас.

За краткия период от съществуването на агенцията са проведени повече от 10 независими журналистически разследвания с изнесена потресаващо скандална информация за злоупотреби от страна на общинската и областна администрация, депутати, бизнесмени и дори министри.

Медията има множество посещения от целия свят- от Канада през САЩ, Европа, Индия та чак до Нова Зеландия. Вече са налице и много от нещата, за които първи ви информирахме преди време, редица от които предстои да излязат на яве.

Издателите на И.М. Перуник, разделени от градски, та дори и държавни граници, но обединени в усилията си да информират пернишката общественост изказват своята благодарност на всички читатели, рекламодатели, партньорски уеб страници и своите член-кореспонденти от Общинската администрация и тези от БСП, виновници за това да няма медиен комфорт на който и да било в този град.

От ръководството на агенцията предвиждат да възобновят издаването на своя вестник, за да спестят неудобството на по-изостаналите в грамотно отношение общински служители и членове на левицата, които се разкарват из коридорите на червената централа с тонове от принтирани публикации на нашата медия и си ги разменят помежду си както малките деца си разменят картички с известни спортисти и анимационни герои.

П.Т. и останалата част от редакционната колегия на И.М. Перуник пожелават на всички перничани да отстояват активно своите морални и граждански позиции с наша помощ и активно да съдейдстват за пробуждането на позаспалите си съседи в Перник.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: