Росицомобил подарък от „ДЛВ“

март 16, 2008 в 7:00 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

2009.jpgНевиждана наглост разиграва пред очите ни голямата Роси, която вече се развозва из града със своята „служебна“ кола Ауди А6, подърък от шефа на „ДЛВ“ Добри Владимиров, който пък върти мръсни сделки с Ненко „Паметника“ Темелков.

Думата „служебна“ е показателна, защото човек получава нещо „служебно“, от хората или работодателя, за които работи. В случая със мадам Янакиева, това е Добри Владимиров и компания. Така че видите ли черно Ауди А6, със номер 6000 (обозначението НЕ-НО е просто метафора), пратете поздрави на кметицата и нейният работодател от „ДЛВ“.

Какъв ли ще бъде следващият й подарък – камион може би?

И какво излиза в крайна сметка – Янакиева първо се повози на червения опел на Румен Петков, сега и на аудито на Добри Владимиров, като същевременно не пропуска да извози своите верни и послушни съграждани.

Тази достоверна информация може да бъде потвърдена от зам. кмета по сигурността Иван Джагалски, който лично ни информира за случая. Според неговите думи, колата вози удобно и комфортно, но не й понася извънгабаритния товар на Мадам Янакиева.

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: