Паметника и Иван Димитров делят по 20 000 лв. месечно

март 16, 2008 в 1:31 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

sq-truck-guy.jpgНенко „Паметника“ Темелков, шеф на комунистите от БСП и Иван Димитров, подчинен на Паментика и областен управител от квотата на БСП си делят под масата по 20 000 лева месечно „мръсни пари“ идващи от Фирма „ДЛВ“, която незаконно работи на кариерите край с. Студена. Крупната сума идва директно от шефа на ДЛВ – Добри Владимиров, под строго пазена тайна и дори малцина са тези от приближените на двамата псевдо политици-престъпници, които знаят за мръсните им сделки.

Кариерата обработвана незаконно от „ДЛВ“ и огромните им камиони от години тормозят жителите на Студена, Кралев Дол и кв. Църква, където пътищата са в ужасно състояние, а водопроводите постоянно се чупят, благодарение на тежките машини, а студенчани са принудени да дишат запрашения въздух от кариерите, да пият негодната и замърсена вода от чешмите си, домашните им животни да измират…. А най-потърпевша е нашата природа – хълмовете край студена постоянно се унищожават, заедно с цялата растителност, създават се предпоставки за свлачища, има опасност и за язовир Студена.

И всичко това заради двама алчни, безочливи и нагли политици, чиято съвест е подкупена с месечните 20 000 лева от шефа на въпросната фирма нарушител Добри Владимиров, който дава още по-големи субсидии на БСП, подкупва чиновници и общински съветници и беше един от основните играчи при купуването на гласове по време на изборите.

Разбира се, мрежата за унищожение на Студена и околността е още по- голяма. Смешно е да се мисли, че две големи нули, каквито са Паметника и Димитров на национално ниво, биха могли сами, на скрито и безнаказано да безчинстват по подобен начин. Тук в схемата се намесва и Чавдар Георгиев, зам. министър на екологията от квотата на БСП. Според запознати от министерството на Околната среда и водите, турското мекере Джевдет Чакъров е само пионка в ръцете на своя заместник, основен играч в пернишката схема.

Все още не разполагаме с данни каква сума прибира Чавдар Георгиев, за да покровителства Паметника и неговите авери в тази схема, но тя със сигурност не е по-малка от тази на местните башибозуци – Темелков и Димитров.

Не дали, а как освояват тези средства е въпросът, който перничани трябва да си зададат. И тук имаме готов отговор, не и без помощта на приближени на Добри Владимиров хора, част от престъпната схема. Ето я и структурата:

– Иван Димитров, който се има за голям патриот, но според приближени е готов да продаде и родната си майка за пари ( за сега се ограничава с продажбата на здравето на студенчани и околната среда в региона) пере неговия дял чрез фирмите на жена си – Снежана Димитрова, шефка на Изчислителния център. Димитров има няколко обекта на българското черноморие, кои на негово име, кои на родата…

temelkov-mlad6i.jpg– Ненко Темелков, за разлика от верното си пале е далеч по-хитър и съобразителен. Публична тайна е, че неговият син от години учи в Кипър на гърба на българските данъкоплатци и с държавни пари, разбира се. Явно Темелков младши добре се е ориентирал и чрез големи месечни банкови преводи, получавани от Темелков старши се възползва по отличен начин от финансовата свобода и потайност подсигурена им от офшорните фирми на острова на Афродита.

Въпреки, че ИМ Перуник работи по случая и събира още доказателства по тази корупционна схема, най-голямото доказателство е, че кариерите край Студена продължават да работят незаконно, природата продължава да се руши, както и здравето на местните жители, и това години наред, без намеса на властта.

На по-голямо доказателство от това, здраве му кажи…

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: