Нови теми във форума без компромис

март 15, 2008 в 12:48 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

kraktra.jpgНови теми за дебат и размисъл ще намерите във форума за мнения без компромис:

http://perunik.bulboard.com .

Започва да се завръзва и дискусия около това, редно или не е, агент Гоце да лъже за незаконните си ловни преживявания по време на трагедията с загиналите в огнения ад наскоро. Ето и част от мненията, включете се и вие:

tanq_64 каза:

Толкова наболели въпроси има за решаване в този град , а Вие се занимавате с Президента – на лов ли е бил или не.Вижте чистотата на какво дередже е ,паркираните по тротоарите автомобили /дето пешеходеца върви по уличното платно , а автомобилите по тротоара/, разбитата улична настилка /дето Басмаджииските фирми 4 години „ремонтираха“/ и тогава се занимавайте с Президента.
paramilitia каза:
Това, което е най-важно за нас е да изнесем на светло всяка потулена информация, с която ние разполагаме по един или друг начин.Това, че има проблеми с пътищата, тротоарите и чистотата на Перник, всеки го вижда. Ние искаме да ви представим в тяхната светлина истинските виновници за това състояние.Президентът Първанов е тема на нашата медия, защото по конституция той трябва да бъде обединителна фигура на нацията. Нещо, в противовес с неговите лъжливи изказвания относно лова, на който е бил в дните след този толкова обезпокоителен инцидент. Той е в нашия фокус, защото макар и от Перник, до сега не е направил каквото и да било за подобряване на обстановката, за която говорите, а можеше… да насочва чужди инвеситори, да лобира за Перник, да съдейства за реализацията на различни проекти на национално ниво, всичко това законно разбира се, но не го направи.Ето защо, той ще бъде и за напред в нашите коментари и статии.Що се отнася до задълженията натрупани през последните 4 години, по-голяма част от тях бяха наследени през годините от по-предишното общинско ръководство и се развиха благодарение на некадърното стопанисване на общинските дружества от техните управители и Общинския съвет, като принципал през изминалия мандат, включително и отказът им да одобрят отпускането на кредит на общината, добавяйки в този аспект и липсата на каквато и да било подкрепа от страна на народните представители от БСП за града и реализацията на важни социални и инфраструктурни проекти, поради политическите им пристрастия.Чест прави на предишното общинско ръководство, че не оправдаваха всеки свой неуспех с тези задължения, както споменах, онаследени и при тях.А сега? Още с първите си дни на управление, червеното ръководство вдига шум до небето, за да подсигури „достоверно“ оправдание за своите бъдещи неуспехи, при все че този път общинският съвет одобри и кредит, ще дойдат и пари по делото заведено от Перник срещу държавата.

За мен подобни хора са жалки, неспособни за да управляват и администрират града ни. Тяхната крушенска позиция говори за липсата на лидерски качества в екипа на Росица Янакиева. Фактът, че половин година по-късно положението в Перник само се влошава, и единствената дейност по реализацията на важни проекти е „говоренето на празни приказки и разтягането на локуми“ по темата е доказателство за тяхната некомпетентност.

Некомпетентност, която ще бъде изобличавана и за напред, макар и видима за перничани. Наред с това, ще продължим да изнасяме факти, за това, което повечето от вас не виждат и не знаят, тъмното и мръсно минало на хората на кормилото на Перник, техните скрити икономически интереси и предателски действия.

И всичко това, за вас…

Защото:
„И глас искрен благороден в сърца отзив ще намери, той е станал глас народен, та врагът ще потрепери!“ Христо Ботев

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: