Назначават стари неудачници на работа в общината и областта

март 15, 2008 в 1:29 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

mr-burns.jpgal_nenkov_kmet_tran.jpgТези двамата на снимката, са достойно продължение на нашата рубрика „Стари муцуни“ с приличащи си на външен вид лица. Единият е Мистър Бърнс, анимационен герой, познат на малчуганите, а другият Александър Ненков, криминален герой, познат и близък приятел на педофила, убил малкото момиче в Трън преди дни.

И до тук, приликите свършват. За тези, които не следят нашата медия редовно, Ненков бе 3 мандата кмет на Трън от комунистическата партия БСП и е в нейното областно ръководство, голям приятел на Ненко Темелков и основен виновник за окаяното състояние на град Трън, до което той го докара през годините.

В момента град Трън е на първо място по безработица в страната, на едно от челните по престъпност и посегателства над непълнолетни, по кражби, град със затихващи функции от години, без елементарна инфраструктура, с най-голям отрицателен приръст и най-ниска покупвателна способност на населението.

Всичко това е ужасяващо, но става дваж по-ужасяващо, когато нашти репортери разбраха, че Александър Ненков, този стълб на социалния упадък ще бъде следващият началник на Регионалната дирекция по Социално подпомагане!!!

Явно кадровишката политика на червената глутница вълци и принципа, от който се водят – „нашата глутница преди всичко“ поставят на заден план маловажни подробности като това, че Ненков доведе цял един град до разруха в продължение на 15 години и е напълно некомпетенте, за да управлява подобно звено.

В тази светлина, нашето разкритие, че Георги Михайлов, бивш неуспешен кмет на град Брезник и набор на динозаврите от юрската епоха, също дългогодишен червен кадровик, ще бъде назначен за началник на дирекция в Област Перник изглежда като безобидна прогноза за времето.

Въпреки некомпетентните назначения до момента, тези две минават всички граници на морала. В цяла Европа, старите муцуни, изчерпани и провалили се отиват в забвение, а тук, в Перник, те биват издигани на пиедестал и най-високи чиновнически позиции.

Разбира се, че тези двамата са некомпетентни, разбира се че са „Супер“-стари, разбира се, че са политически търтеи, живеещи на гърба на обикновения данъкоплатец, но зад всичко това стои един човек, добре известен на пернишката общественост- Ненко „Паметника“ Темелков.

Този уникален наглец, събира своите стари дружки от партизанските си години от кол и въже и ги консолидира около себе си, тъй като още от сега се знае, че има голяма вероятност да се прости със поста си като председател на областната структура на БСП. Ето защо, заедно с дойнат си крава, Първан Първанов е на път да си назначи своий собствен зам. кмет. Другото нещо, което безпокои Темелков като летен бурен-стар паметник е факта, че според последни прогнози, той дори няма да успее да се дореди до парламента на следващите избори, което вероятно ще убеди окончателно и жена му да го изостави, след собствената му партия и избиратели.

Въобще, който все още не изпитва погнуса, към личността на Ненко „Паметника“ Темелков може да счита себе си за изключителен медицински феномен. Пред Паметника, личностите на Александър Ненков и Георги Михайлов просто бледнеят по бедите, които ще навлекат на града ни.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: