Народе, събуди се!!! Разпродават Перник!

март 12, 2008 в 12:32 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

mafia-1.jpgСкъпи приятели, ето че доживяхме да видим Перник – Първият частен град в страната. Нещо, което мадам Росица Янакиева остро отхвърляше, нещо което тя сега е на път да осъществи. Скоро местният мафиот Първан Първанов Перо, корупционните сделки на когото скоро ще оповестим, е на път да си купи поста на зам. кмет на Община Перник.

За да осъществи своят план Перо има два варианта, единият от които  минава през задължителното премахване на човек от екипа на голямата Роси. Като черна овца в нейния екип вече е нарочен Боян Боянов Професора, който явно отвратен от мафиотските приоми на своята пряка началничка е започнал да надига глас срещу част от нередностите и злоупотребите в общината. Явно на Боянов, на който нищо незаконно не му е чуждо, са му дошли в повече разкритията на нашата Интернет Медия и той е осъзнал, че всички корупционни практики ще излезат на яве рано или късно. Това обяснява внезапния разкол между него и голямата Роси и желанието на последната да се отърве от Професора за сметка на мафиота Перо.

Все пак, с оглед на финансовата зависимост между двамата е по-вероятно Професора да захвърли на боклука своята съвест като министър на образованието- диплома от киевската академия и да продължи братската комунистическа дружба между двамата.

В този случай идва неизбежният вариант 2, а именно структурата на община Перник да бъде променена и да се създаде пост за още един заместник кмет, подчинен на Перо. Предполагаеми имена не се подхвърлят, вече всичко е ясно. Става въпрос за „другарят“ Андронов, който е познат като дясната ръка на Ненко Темелков Паметника. Самият Андронов вече извади пари, за да си подсигури поста на шеф на Комуналстрой и след провеждащия се конкурс, но явно неговият мутренски ментор Перо има друго бъдеще за  Андронов в главата си, такова на заместник кмет. 

Но подобен вариант минава през успешното прокарване на новата административна структура на община Перник в местния минипарламент. Дали голямата Роси ще успее да прокара плановети си за разпродаване на града ни на мафията зависи изцяло от общинските съветници, които имат да измиват срама от това,  че дадоха над 30 милиона в ръцете на червената ламя. Дали този път опозицията ще прояви трезва мисъл и ще откаже на Янакиева като ерген на грозна невеста предстои да се види. Предстои да се разбере и коя е истинската опозиция и тези, сдушили се с комунистите за пари и лични интереси. А когато това стане, читателите на ИМ Перуник, ще бъдат първите, които ще го разберат. 

От трън та на глог, ще рече народът. И единият и другият си купуват мястото, и двамата, Боянов и Андронов блестят единствено със своето невежество, и двамата са пионки в ръцете на другите… Но дали това е най-важното както се казва в една реклама? Не, най-важното е Община Перник да върви нагоре и напред, но подобно нещо не може да се случи с подобни корумпирани, развратени и продажни псевдо-политици интересчии.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: