Мадам Росица Янакиева със следствено дело за кокошкарска кражба

март 11, 2008 в 12:43 am | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар

graphic_jail.jpgМадмоазел Росица Янакиева, тази иначе толкова симпатична мила дама, по настоящем наш кмет доказва, че нищо човешко не й е чуждо.

Репортерите на ИМ Перунк пък доказват, че нищо нейно не им е чуждо – без значение колко пикантни са подробностите, вие, нашите читатели, винаги ще ги узнайвате първи.

Оказва се, че срещу Росица Янакиева има започнато съдебно производство още от годините й като млада комсумолска деятелка в Кръжока по Техническо и научно творчество на младежта, организация добре позната за по-възрастните читатели. По време на нейното ръководство изчезва цялата видеотехника и по голяма част от касетите от помещенията на ТНТМ, а редом до нея пред тогаващната милиция, обяснения трябва да дава и Иван Петров, по настоящем партиен деец от породата „уличнен превъзходен“, председател на дясното движение „Гергьовден“ и общински съветник от комунистическата партия БСП в Перник. Иван Петров е също така и издател на местния пропаганден бюлетин „Съперник“, наричан от перничани „селска читанка“, но за личността и интересното минало на Петров, друг път.

Повод за журналистическото ни разследване относно склонността за присвояване на Янакиева стана оповестяването на общинския проект за видеонаблюдение на града. Пожелаваме успех на тази почтена идея и дано нещо не се случи с новозакупените камери, че това вече ще заприлича на рецидив…

Биг Брадър винаги Ви гледа,

(ако от БСП не отмъкнат камерите…)

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: