Янакиева срещу Перник: Епизод 3 – Да премахнем пернишкия футбол

март 8, 2008 в 11:48 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

48348a1.jpgРосица Янакиева продължава своята налудничева политика да затрие всичко „българско и родно“ в Перник. След като се захвана да елиминира образованието в града, червента бригадирка е решила да затрие пернишкия футбол.

Янакиева е спряла цялата субсидия за ПФК „Миньор“ Перник през тази година и 300-те хиляди, които се отпускаха през изминалата година, вече няма да влизат в касата на най-успешното спортно дружество. Това поставя в нок-аут икономическото състояние на клуба и застрашава влизането на „Миньор“ в „А“ професионалната футболна група. Всичко това се случва в навечерието на най-важния мач за нашия отбор през втория полусезон срещу лидера в „Б“ група – Локомотив Мездра.

Според спортни деятели в града, досегашните акционери няма да съумеят да извадят дефицитната сума за издръжка на клуба и всичко постигнато през годината ще отиде на вятъра.Очаква се дори основните акционери да напуснат града и спрaт всякакво финансиране ако атаката срещу тях от страна на комунистите от БСП продължи. 

Янакиева се е защитила с думите, че отпускането на субсидията е незаконно. 

Кой е заинтересован от това? И защо? Причината винаги са били парите и тъмните сенчести сделки. Главен играч в тази схема за унищожението на „Миньор“ е пернишкият мафиот Първан Първанов – Перо, който има апетити да си възвърне управлението на клуба, което му беше отнето от българския съд. Перничани още помнят как този гангстер переше парите си чрез пернишкия футбол, докара го до ниските девизии на футбола, благодарение на него позабравеният Металург пък бе изваден от високите ешалони поради уреждане на мачове и корупцонни скандали.

Явно Перо, който е основен спонсор на БСП и личен приятел на Ненко Темелков Паметника е забравил причиненото от него на всички фенове и сега е жаден за още. Росица Янакиева, която е пионка в ръцете на този мафиот е твърдо решена да премахне от клуба „неудобното“ й ръководство, което извади клуба от дупката и го тласна напред.

Ще разрешат ли перничани тази гавра със Перник? Ще разрешат ли техният любим клуб да бъде затрит от една продажна кметица? Нека всички фенове на пернишкия футбол се обединят и отправят своя протест срещу мафията в пернишката администрация!!!

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: