След месеци чакане, опозицията се събуди!

март 7, 2008 в 10:10 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

yes_yogakurs_for_ungdom-300.jpgДали случайно или не, със създаването на Интернет Медия „Перуник“, опозицията в Перник се събуди. Явно безкомпромисното отразяване на новините в региона и изнасянето на множество добре скрити от комунистите в нашия град тайни накара демократично мислещите политици в Перник да дадат отпор на червените окупатори, завзели властта в Перник с жандармерия, пари и мръсни сделки с мафията.

Доказателства за пролетното събуждане на опозиционните сили в местния парламент бе тяхната позиция по разглеждането на местния бюджет за 2008г. Този път пернишката кабеларка направи компромис със себе си и взе, че излъчи състоялата се сесия. А на нея видяхме много нови и радостни картини, като това, че  бяха осуетени плановете на мадам Росица Янакиева да делигира финанси в огромна степен само и единствено на червените кметства, ощетявайки хиляди граждани, направили грешката да си изберат десни кметове.

Янакиева срещна отпор и в желанието си да запази на постовете им, двама от приближените на БСП управители на общински фирми, единият от които е дори роднина на Ненко Темелков Паметника. Безпринципната позиция на червените съветници, че именно тези двама трябва да останат на постовете си без провеждане на конкурс, а всички останали да се явят на такъв, предизвика смях в залата.

Дано това пробуждане в местните парламентаристи да не е само временно явление, а те наистина да започнат да дават отпор на корупцията и беззаконието, донесено в общината от хората на Росица Янакиева!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: