Добрият старец хванат на калъп със своя ученичка

март 6, 2008 в 10:20 pm | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар

untitled4.jpgДобрият старец Иванчо Христов, както наричат заместник кмета по образованието неговите колеги във високата сграда, заради преклонната му възраст има славно досие на страстен любовчия в миналото.

Следващата новина се стори изключително сензационна дори и на нашите репортери, но се потвърждава от фото-копието на доклада за дисциплинарното уволнение на Ванчо Секса като директор на ІV-та Гимназия преди години, който е достъпен в Регионалния инспекторат по образованието за всеки гражданин проявяващ интерес.

Оказва се, че преди няколко лета, Иванчо Христов-Секса е бил хванат на калъп с една от собствените си ученички на бюрото в директорския си кабинет, което му е коствало поста. Името на въпросната ученичка обаче се пази в тайна. Подобна постъпка е достойна за герой от някой второстепенен порнографски филм, но не и за ресорен кмет на образованието и социалната дейност.

И. М. Перуник призовава въпросният любовник да си подаде оставката и да не петни институцията, която представлява с недостойното си минало. Колкото и абсурдно да звучи, оказва се, че човекът, отговорен за това да оправи пернишкото образование го е „оправял“ дълго преди да стъпи в пост, но в друг аспект.

И ако някой ни обвини във вмешателство в личния живот на Иванчо Секса, колкто и аморален да е той, как ще посрещнете следващата вест? Оказва се също така, че Христов, отговорен за социалната дейност в пернишката администрация е злоупотребявал и като директор на Общинско предприятие „Обредни дейности“, раздавайки срещу подкупи места в местното гробище. Опарени от алчният белокос старец, също са готови да свидетелстват срещу него, стига той да събере наглост и да оспори изнесените факти.

И.М. Перуник ще ви държи в течение относно други незаконни деяния на Иванчо Христов, преди и след като стъпи на работа в общинската администрация.

Нашата редакционна колегия застава зад всяка една своя дума и гарантира достоверността на изнесената информация.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: