Левият мотор гори, ша-ля-ля-ля-ля

март 5, 2008 в 11:01 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

001296205-big.jpgСкоро агент Гоце ще посети Перник…в пълна мистерия разбира се, както винаги. Датата за неговото пристигане се променя постоянно. За последно тя е 7 Март. Драги читатели, не си мислете обаче, че нашият свиден съгражданин не е идвал през последните няколко години, поради факта, че кмет беше Антоанета Георгиева…

Ооо, каква заблуда!!! Не за кмета, за Гоце. Той идваше и то често, и продължава да идва, само че не до родният дом в кв. Рудничар, а на различни партизански сбирки със свои съратници, но за това по-късно. Предполагам се питате, и какво ли правят тези негови съратници, особено през последните няколо месеца, когато неговите визити взеха, че зачестиха.

Какво друго може да прави един бивш агент на държавна сигурност освен заговори? Този път, с една подривна, но полезна за цялата държава дейност, а именно – разцеплението на БСП!!!

Освен сметището на Тева, от известно време гори и под столовете на удобно настанилите се лидери на партията столетница, защото агент Гоце, подкрепян от левите отцепници се готви да провъзгласи за факт поредната лидерска партия, на чело, на която ще застане самият той. За сега обаче продължава неговата апостолска дейност из страната, осъществявана от лица като Иван Гранитски и компания.

В Перник неговото просветителско дело се приема много добре и радушно, коментират „неудобните“ от Червената централа на Радомир 1. Президента изчаква, за да минат парламентарните избори и да вземе решение как да постъпи спрямо новата обстановка. Наш източник коментира, че може да се очаква и изненадваща атака от Гоце преди изборите и да се включи в играта, но всичко зависи само и единствено от личните му интереси и неговите спонсори, сред които Людмил Стойков, Първан Първанов – Перо и други съмнителни фигури от подземния свят.

Каквото и да стане обаче, едно е сигурно, „задружната“ червена пасмина в Перник ще се разцепи  и ще излязат на яве всичките им долни и корупционнни интереси и практики. Двата лагера още от сега водят вътрешна война за най-ценните кадри и разбира се за хората, които ще бъдат в първите линии. За сега от там изхвърча като президнтски самолет от португалско летище единствено Ненко Паметника, който е недолюбван от всички, дори и от жена си.

И.М. Перуник ще следи развитието на събитията от червената централа чрез своите любезни член-кореспонденти, а всички ние може дружно да запеем:

Левият мотор гори, ша, ля – ля – ля – ля…..

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: