Времето на промяната настъпи

март 5, 2008 в 11:47 pm | Публикувано в За България | Вашият коментар

Уважаеми читатели,

Екипът на И.М. Перуник иска да изкаже своята благодарност към проявеният от вас интерес към безкомпромисните новини, които ние публикуваме. Само за 2 седмци „Перуник“, старото славянско наименование на нашето селище стана най-популярната дума в нашя град. Дневно над 500 човека се информират, за новините които никъде другаде не могат да бъдат открити в платеното и корумпирано медийно пространство на Перник и региона. Агенцията ни се нарежда сред първите20 най-бързо развиващи се информационни сайтове в цялата страна по данни на wordpress.com и продължава своя възход.

Нашата мисия да ви информираме и държим наясно със случващото се в града ни, не би могла да успее, ако не бяхте вие, нашите читатели. Призоваваме ви всячески да подкрепите медията, която обслужва интересите само и единствено на своите читатели, и да популяризирате нашата активна дейност.

Пролетният вятър на промяната настъпи в нашия град. Край на медийния комфорт за едни или други кръгове в Перник. Време е да узнавате всичко, от първоизточника, за да може да вземате своите самостоятелни и верни решения за в бъдеще. И.М. Перуник ще бъде ваш партньор по пътя на утвърждаване на едно силно и независимо гражданско общество в града ни.

Стига комунистически и мафиотски гнет! Време е за промяна, ние заедно сме тази промяна!!!

Да живее Перник!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: