Рубриката: Виц на деня

март 3, 2008 в 11:04 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

Многоуважаеми читателю,

И.М. Перуник се стреми да ви представи безкомпромисно новините от Перник такива каквито са, и същевременно да ви каже това, което другите не смеят. Във размирни времена като днешните ние се стремим да изкараме на яве крадливите и предателски приоми на управляващата клика, като същевременно останем в сянка и не привличаме общественото внимание върху себе си.

Разбираме, че по някога трябва да гледаме от веселата страна на живота. Ето защо, създадохме рубриката „Виц на деня“. Тук ще намерите десетки вицове за нашите величайши псевдо управници сред които Ненко Паметника, Васил Васев Нафтата и мадам Росица Янакиева. Ето и един от най-забавните анекдоти:

Бях малък и минавах покрай къщичката на другаря Темелков на “Радомир” №1.От там се носеше апетитна миризма на кюфтета. А аз- гладен, гладен… Срам не срам, звъня на вратата. Излиза другаря Темелков с престилка и вилица в ръката. -Чичко Темелков може ли едно кюфте, много съм гладен? -Да се махаш от тук! А очите му излъчваха ли излъчваха доброта…

Самата рубрика може да откриете в лявото меню на нашия сайт в графата страници, от където можете да прегледате нашите видеоматериали, да посетите и пишете във форума, да научите повече за нас. 

 Приятно четене, уважаеми читатели и знайте, че правим всичко това, за да сте информирани без компромис за новините такива каквито са!

Ваша,

Р. 

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: