На връх 3-ти март ни ПР(Е/О)ДАДОХА – Разкрития по пазарлъка за софийското сметище!!! Росица се (про)даде на Бойко!!!

март 3, 2008 в 10:19 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар

untitled.jpgСкандално!!! Първата дама на пернишката мафия, мадам Росица Янакиева, е на път да продаде интересите на всичките си съграждани и да ни зароби на връх националния празник. Тревожни новини достигнаха от София до гл. редакторка на ИМ Перуник по много достоверен и засекретен канал.

Според източника, Росица Янакиева се е продала на Бойко Борисов, по поръчение на своя командир Сергей Станишев и чрез посредничеството на Ненко Темелков – Паметника и в момента текат усилени тайни преговори за идването на софийския боклук в Перник. Наскоро се е провела четиристранна среща, на която е присъствала Янакиева и са били уговаряни детайлите по мръсната сделка.

Нека всеки, който не иска да повярва, колкото и трудно да е, да запомни, чe когато това стане факт, ИМ Перуник е била първата и единствена медия, която ви е предупредила!!!

Ако сделката бъде финализирана, солидна сума ще влезе в касата на пернишкото БСП и в джобовете на самата Янакиева. Според запознати сделката е част от по-дълбока уговорка, която включва и извънсъдебното споразумение, което Янакиева ще сключи с прекия си началник Станишев, по делото, което Община Перник спечели срещу държавата.

Едно е сигурно обаче, социалистите мътят водата на Перничани, които скоро ще осъзнаят що за чудовища поставиха на чело на своя град!!!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: