Македонски социалисти сквернят България, българските им съпартийци мълчат, кои са повече за бой?

март 2, 2008 в 6:48 pm | Публикувано в За България | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , , , ,

anim_sca.gifhammer.gifМакедонската СДСМ (Социалдемократически Съюз, бившите комунисти) не престава да излива помия по адрес на България вече дълго време, факт, който се засили особено в навечерието на националния празник, 3-ти март. Освен откритите лъжи в публичното и медийно пространство в неприсъединените български територии на югозапад, глупостта на соц. сърбоманите вече намира и физическо олицетворение.

На няколко пъти в последните дни шайка промити соц. мозъци, подтиквани от СДСМ рушат паметник на Тодор Александров, поставен в двора на етнически българин от гр. Велес. Лидерката на СДСМ открито отправя обиди и вулгарни изказвания по адрес на България и българите, а нейните колеги от европейските социалисти в България, БСП продължават да мълчат и да гледат ехидно как сърбоманите комунисти се подиграват с родината!!!

Докога ще търпим това? В собствения си град, подобен вреден елемент на име Ненко Темелков открито оплакваше Сърбия за загубата на Косово, а неговите млади последователи пиянстваха в местна кръчма докато цяла България страдаше по националната светиня, Васил Левски. Това ли са нашите управници – шайка безмозъчни предатели интернационалисти без грам достойнство и самоуважение!

Докога ще търпим товА? Всички перничани трябва да освиркат бурно елемента Темелков и неговите сподвижници на 3-ти март, когато те най-безпардонно ще участват в церемонията по честване на националния празник, а в същото време ще продължат с предателската си политика. Докога ще избираме същите политически помияри да ни управляват?

Така както днес жалките продажници Станишев и Доган изоставят интересите на България в Македония, утре ще постъпят с Кърджали и Родопите. Трябва ли да допуснем разпада на България, на където комунистите водят държавата?

Колко още кризи трябва да изживее България докато комунистите обслужват чужди интереси и предават българските. Ами че не са ли единствените македонци , Сталин и Георги Димитров? Скоро ще настъпи момента Турция да кръщава училищта в Кърджали на името на Ахмед Доган и Станишев.

Нека ние всички се замислим над тези въпроси на националния ни празник и спрем комунистическата сган, започвайки от Перник!

Инна Кьосева

Репортер на Интернет Медия „Перуник“

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: