Иван Стоицев, последният мухикан на комунизма

февруари 29, 2008 в 10:58 pm | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , , , , , , ,

stoicev.jpgИван Стоицев е може би най-интересният елемент сред червената върхушка управляваща град Перник и областта. Сам по себе си той е просто един кадровик, който цял живот е живял на гърба на българския гражданин, пръскайки държавни пари. Негови познати твърдят, че най-тежкото нещо, което е вършил през живота си е да вдига чашата с ракия за наздравица. Но за по широката публика, той е просто едно име, от типа хора, които избягват медийни изяви, за да могат на спокойствие да се разпореждат със случващото се в държавата.

Интересното тук, е че той дори не е български гражданин по произход. Роден е в бивша Югославия, възпитан в духа на тиранина Тито, отхвърляйки всичко национално, за сметка на интернационализма на болшевиките. След това, той продължава висшето си образование в Съветския Съюз, където според някой, дори е вербуван и издава на съветското и югославско разузнавания, важни за България сведения и секретна информация. Човек, готов да предаде и родната си майка за една друга, партията-майка. Борец за болшевицма, до последно, продължавайки и днес.

И ако малцина знаят тези факти, още по-малко са онези, които си имат представа, че Пернишка област е управлявана, в лицето на г-н Стоицев от истински комунист, от плът и кръв, член на БКП и зам. областен управител от квотата на Българската Комунистическа Партия (оригиналната, а не на БСП със псевно-социал демократическите им възгледи).

В 21 век е срамно, че подобни хора управляват живота ни, защитавайки идеология виновна за избиването на милиони невинни граждани по целия свят.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: