Ангел Найденов, вечната и святата

февруари 29, 2008 в 9:52 am | Публикувано в Кой ни управлява? | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,

naidenov_a.jpgКратка биография – роден в гр. Кърджали през 1958г. Има висше образование – инженер-навигатор, държавна администрация и право. Специалист по проблемите на държавното управление, местното самоуправление, отбраната и националната сигурност. Дотук, всичко е прекрасно, с изключение на един малък факт за този понастоящем представител на Пернишкия избирателен регион в Народното Събрание, а именно:

Какво по дяволите общо има този човек с проблемите, нуждите и желанията на жителите на пернишкия регион?Ангел Найденов е просто поредното олицетворение на партийния кадровик на БСП, който на всяка цена трябва да бъде във властта, било то и от гласовете на перничани, за чийто нужди Ангел Найденов е сляп.

И за да докажем думите си, ИМ Перуник обявява награда от 100 лева за всеки перничанин, който успее да се снима с г-н Ангелов на територията на Област Перник и ни изпрати снимката на нашия и-мейл. Снимката трябва да бъде правена поне през последните 2 години и да има видно доказателство, че въпросния господин наистина се намира на пернишка територия, там където той бе избран за депутат.

Всъщност Найденов, човекът-глас на Станишев не използва някой по забравен от господа град какъвто е Перник за да годи своите лични и партийни интереси. |В миналото той е бил кмет на Димитровград и областен управител на Хасковска Област. И дори перничани да свалят доверието си от него на следващите избори, този политически чаргар ще се уреди с съветнически пост във Варна или кметски във Видин!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: