И.М. Перуник, винаги отворена за вашето мнение без компромис

февруари 27, 2008 в 12:53 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

kraktra.jpgИ.М. Перуник е винаги отворена за вашето мнение. За нас, читателите и техните интереси са по-важни от това да обслужваме управляващата клика в града. Считаме, че мъдрите мнения и предложения трябва да тръгват от долу, от масите и на тях да бъде обръщано внимание от избраните да управляват нашия град. Ето защо ние изградихме място за всички вас, където да коментирате без компромис това, което ви вълнува, статиинте от сайта, материалите и публикациите, както и всички сфери от обществено-политическия живот в Перник, които ви интересуват.

Заповядайте на HTTP://PERUNIK.BULBOARD.COM и го направете! Това е форума на ИМ Перуник, който бе създаден само преди броени часове и ще търпи развитие за в бъдеще. Надяваме се основа часто от него да бъдете вие читателите, изразявайки позиция, но и спазвайки общоприетия културен тон.

За ваше улеснение инсталирахме и чат-програмата Meebo в левия панел на екрана. Тя ви дава възможност да комуникирате директно с администраторите на сайта от екип Paramilitia, тогава, когато някои от тях е на линия. Може винаги да разчитате на тях за бърз и адекватен отговор, БЕЗ КОМПРОМИС!!!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: