Росица Янакиева върти съмнителни сделки със Станишев

февруари 26, 2008 в 3:40 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

256x1921.jpg81.pngСъмнителни сделки ще върти пернишкия кмет с партийния си другар Сергей Станишев, след като получи кардбланш от общинските съветници да преговаря по важно за град Перник дело. Става въпрс за делото, което екс-кметът Андрей Андреев заведе срещу държавата преди години за нанесените щети на пернишките земи от експлоатацията на мините и откритите рудници. Делото бе спечелено на първа инстанция и държавата бе осъдена да заплати 33 милиона обезщетения на пернишката община. На втора инстанция, присъдата не бе потвърдена и днес се стига до преговори за извънсъдебно споразумение.

Тук се наесва уважаемата госпожа Янакиева, която има огромното желание да бъде преговарящ с държавата по делото! Защо ли? Причините са много. От една страна, Янакиева ще има възможността най-безкомпромисно да ощети родния си град, за да направи услуга на управляващата червена партия и нейните колеги като се спазари за много по-малка сума. Това ще и даде летящ старт в нейната и без това западнала политическа кариера. Всички ние знаем как уважаемата госпожа, наруши 2 пъти клетва няма да се притесни да го направи отново – веднъж, когато напусна поста си на кмет на кв. Изток, и сега, когато напусна Народното събрание за да стане кмет, или по-скоро параван на фирмите, които управляват града.

От такъв, човек може да се очаква ново предателство, особено в замяна на държавен пост, обещан и от Станишев при добро стечение на обстоятелствата. Но трябва ли перничани да страдат от това? Трябва, щом отново си избраха хора-интересчии които да ги управляват.

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: