19 Февруари – цяла България скърби за Васил Левски, БСП Перник празнува!!!

февруари 21, 2008 в 12:14 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , ,

logo_communism.jpgСтранен повод за тържества имаха в партията столетница в Перник. На 19-ти Февруари, когато цяла България отбелязва в траур годишнина от смъртта на Васил Левски, в червената централа се ляха чаши с вино, пяха се песни, кръшни хора се виха, а най-големият купонджия Ненко Темелков раздаваше подаръци, по случай „независимостта на Косово“. Хвала на такива патриоти, управляващи нашата свидна татковина. Хвала и на глупаците, които са си ги избрали.

Като една безпристрастна медия обаче се чувстваме задължени да публикуваме културния календарен план за годината, който от БСП Перник са изготвили, в контекста на днешното нелепо събитие:

– 3 Март – турците ще открият официално новия стадион „Металург“, Иван Димитров ще пререже лентата и ще обяви кв. Изток за неотменна част от Османската Империя

– 2 Юни- вместо с „морално остарелите“ сирени, смъртта на Ботев, ще бъде отбелязана със звук на кларинети и кръшно хоро, водено от Росица Янакиева на централния градски площад.

– 9 септември – Ненко Темелков ще внесе докладна в Народното събрание за обявяване на деня за национален празник.

– 10 ноември- След като неуспешно се опита да премахне пернишките кметства, Иван Димитров ще се опита да премахне този ден от календара. Повече успех този път!

Advertisements

TrackBack URI

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and коментари feeds.

%d bloggers like this: