19 Февруари – цяла България скърби за Васил Левски, БСП Перник празнува!!!

февруари 21, 2008 в 12:14 am | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , ,

logo_communism.jpgСтранен повод за тържества имаха в партията столетница в Перник. На 19-ти Февруари, когато цяла България отбелязва в траур годишнина от смъртта на Васил Левски, в червената централа се ляха чаши с вино, пяха се песни, кръшни хора се виха, а най-големият купонджия Ненко Темелков раздаваше подаръци, по случай „независимостта на Косово“. Хвала на такива патриоти, управляващи нашата свидна татковина. Хвала и на глупаците, които са си ги избрали.

Като една безпристрастна медия обаче се чувстваме задължени да публикуваме културния календарен план за годината, който от БСП Перник са изготвили, в контекста на днешното нелепо събитие:

– 3 Март – турците ще открият официално новия стадион „Металург“, Иван Димитров ще пререже лентата и ще обяви кв. Изток за неотменна част от Османската Империя

– 2 Юни- вместо с „морално остарелите“ сирени, смъртта на Ботев, ще бъде отбелязана със звук на кларинети и кръшно хоро, водено от Росица Янакиева на централния градски площад.

– 9 септември – Ненко Темелков ще внесе докладна в Народното събрание за обявяване на деня за национален празник.

– 10 ноември- След като неуспешно се опита да премахне пернишките кметства, Иван Димитров ще се опита да премахне този ден от календара. Повече успех този път!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: