Мафиоти се стреляха в мафиотския град

февруари 21, 2008 в 10:40 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

hoodie_mafia.gifКакво по-логично от това, мафиоти да се стрелят в един град, управляван от такива като тях. Ненужно е да бъдат споменавани имената на въпросните лица, които днес са тук, а утре ги няма. Така е на всякъде, в България, в Европа, в целия свят.

Тревога будят онези, които са с рангове над тях, и вместо с автомати, решават всичко с власт, такива, каквито превърнаха Перник в първия частен град, години преди да се проведат изминалите местни избори.

Лица като Първан Първанов – Перо, прочул се с случаите на корупция във българския фтбол, купуване на мачове и побоища над играчи, спонсор на кампанията на БСП и личен приятел на Нено Темелков – паметника ( с който имат общи интереси в бизнеса с боклука), чийто пари могат да купуват кметове, какво остава за полицаи, чиновници, общинари. Докато подобни мафиоти остават в сянка и управляват подчинените си като кукли на конци, а дребните риби се избиват помежду си, нищо няма да се промени в Перник. За съжаление, дори няма воля за подобна промяна.

И докато, пернишката кметица е ежеминутно пред обективите на камерите 24 часа в денонощието за щяло и нещало, тя се скрива, когато се случи поредния гангстерски разстрел. А може би така е по-добре, в сянка, за да не дразни. Видя се, че нейния екип с едни светофари не може да се справи, камо ли с престъпната гилдия…

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: