Турци щели да строят стадион в Перник, чакаме руснаците за космодрум!!!

февруари 19, 2008 в 11:13 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , ,

StadionПоредната си изцепка направи областният управител Иван Димитров, подкрепен от местния кмет Росица Янакиева, като заяви, че ще започне строежа на нов футболен стадион на мястото на стария „Металург“. Дотук добре, ако това не беше просто поредната кал в очите на перничани, хвърлена от червения губернатор.

Вижте аргументите и се убедете сами:

– ще се намерят (обърнете внимание на бъдеще-нереализируемото време, което областният използва) пари за строежа от държавната агенция за спорта, европейските фондове и националния бюджет. И всичко това, без да има готов проект или помен от него. Самата финансова схема е също невъзможна, тъй като просто няма подобни програми, които да финансират този проект в неовия мащаб- 20 000 стадион!!!

– ще се намерят, не повече, не по малко, ами 2 милиона евро за строежа!?! За незапознатите, само едно качествено тревно покритие струва около милион…трибуните сигурно ще направят, ако ги преизберат…

– турци ще строят стадиона!!! Нищо лошо, но в нашата държава, за разлика от братята турци, има ред тръжни процедури, конкурси и изисквания, които трябва да бъдат обявени на открит търг и най-добрата строителна фирма, с най-добра оферта да спечели дадения обект! А кой и как, и по важното- с каква наглост е решил да обяви точно тази фирма за строител на „нероден петко“, не се знае.

– и най-важното: без да се знае от кой, с какви пари, как, за кой ще бъде строен стадиона, едно вече е ясно, всичко ще бъде заслуга на Иван Димитров и неговите другари!

Да живей!!!

Реклами

TrackBack URI

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: