На стотния ден от червения метеж в Перник, идва глътка свеж въздух за всички перничани

февруари 18, 2008 в 5:41 pm | Публикувано в За Перник | Вашият коментар
Етикети: , , , , ,

LogoТочно 100 дни бяха нужни на новото общинско ръководство да опровергае всички измислени фалшиви обещания и надежди, с които се възкачи на кметския стол. Вече изглежда като древногръцки мит обещанието за подобряване на цялостния изглед на града ни. Не само, че не се подобри ами и се влоши, и точно там, където най-боли- във високата сграда на пл. Иван Рилски 1, за някои – сградата на пернишката администрация, за други „червено“ бюро по труда и последна надежда за партийна кариера.

Сменени бяха десетки служители, кой от кой с по-абсурдни обяснения, едни били вече стари, други некомпетентни, трети, просто не се вписваха в желанието на новия кмет за управление на града. Да ни е честит новият-стар управленчески екип, който докара до под кривата круша Перник през периода 1995-2003, тогава с Андрей Андреев на чело, днес с неговата тогавашна дясна ръка Росица Янакиева, върнала се на бял кон ( по скоро на бял паметник, ако питате редакцията.)

Нищо ново под слънцето, нито кадровизма, некомпетентността и реваншизмът, които царят в БСП, нито несекващото им желание на власт. Ето защо, оказа се неизбежно да бъде сменен дори и последния селски наместник, който не е бивш член на местното ТКЗС или партията-майка БКП.

Трудно е да пишеш за 100 дни на едно управление, което не е свършила нищо полезно за Перник, но още по-трудно е да гледаш от страни безучастно. Ето защо, уважаеми дами и господа, скъпи читатели, от днес на татък тук, далеч от лапите на червените деятели, ще бъде мястото където ще може да намирате новините без компромис, без манипулация и без дневната доза комунизъм, заливаща ни от всякъде.

Тук ще намерите и екипа, който не се страхува да публикува вашите сигнали за корупция в общинската и областна администрация, за това пишете ни, търсете ни, четете ни!!!

С уважение,

Екипът на Интернет медия „Перуник“

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: