За нас

Интернет медия „Перуник“ е най-новото информационно издание за Перник и региона. Тук ще намерите всичко онова, което не може да откриете никъде другаде.

Интернет медия „Перуник“ е зависима единствено от своите читатели. При няс няма да намерите поръчкови и хвалебствени статии, издигащи в култ, политици и бизнесмени.

Интернет медия „Перуник“ ще цели да разобличи корупцията, престъпността и разграбването на Перник и региона от всички политически сили и престъпни групировки. Нашето оръжие са честта и достойнството, свободното и неподкупно слово, непримиримият дух на промяната.

Редакционният екип на ИМ Перуник се състои предимно от бивши журналисти, които по настоящем не живеят в Перник, но желаят с цялото си сърце неговото по-добро бъдеще.

Интернет медия „Перуник“ разчита на своите читатели да се включат активно във всички тези обществени процеси, за да направим родния си град и регион едно по-желано и сигурно място за живот.

– Вие сте нашите репортери.

– Вашите ежедневни проблеми са и наши.

– Вашата болка е болка на цялото общество.

Пишете на нашата редакционна интернет поща, ние ще публикуваме, това което имате да кажете пред всички.

e-mail: perunik@gmail.com

Защото истината е над всичко и над всички. Защото Перник се нуждае от промяна, от едно силно гражданско общество, което да стъпче корупцията и мафията в региона. Защото го заслужавате.

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: