Реклама

Ако желаете да рекламирате в най-нестандартната и най-коментирана информационна агенция в целия регион, пишете на е-мейл:

 perunik@gmail.com

Цената за реклама в И.М. Перуник е фиксирана спрямо големината на рекламния банер в сайта както следва:

динамичен банер 180 х 180 pix. = 50 лв. месечно

или

динамичен банер 180 х 360 pix. = 80 лв. месечно

Неговото място е фиксирано в горната част на статичната лява колона на уеб. сайта в секцията реклама.

Цената на рекламата включва ежемесечен бот – доклад с броя и времевия интервал на кликове върху вашия банер и броя на регистрираните посещения.
Рекламата в www.perunik.wordpress.com ще достави вашето послание до широка аудитория в един от най-модерните и развиващи се сайтове в страната. Добрата индексираност на сайта в българските и международни търсачки пък ще доведе много посетители, търсещи в уеб пространството това, което предлагате като продукт, което допълнително увеличава аудиторията на вашата кампания.

Рекламната кампания в www.perunik.wordpress.com е подходяща както за имиджово промотиране, така и за налагане на определен продукт, услуга или марка на българския пазар.

Голям брой посетители на сайта идват за първи път, търсейки информация в Google, MSN Search, Yahoo Search и др. Рейтингът на сайта е висок и това позволява наши публикации да излизат на челните места при търсене в уеб. Над 80% от всички уникални посетители са дошли в следствие на търсене на информация в мрежата.

Месечно, сайтът бива посетен от близо 30 000 уникални потребителя, които отварят над 300 000 страници и задържат вниманието си върху сайта средно около 1 час на посещение (15.09 хита на посещение). Средно на ден се генерират над 10 000 хита.

Всички тези условия гарантират на нашите рекламодатели перфектни условия за реклама и развитие на промотираните услуги.

При желание за по-нататъшни контакти, пишете ни!

Реклами

TrackBack URI

Блог в WordPress.com.
Entries и коментари feeds.

%d блогъра харесват това: